Mobilalkalmazások, melyek megkönnyítik az életünket

applikáció mobiltelefon mobilalkalmazás idő ügyintézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érezted már azt, hogy jó lenne egyszerre több helyen lenni, több mindent csinálni? A mai korban a legnagyobb kincs az idő, az az idő, amit magadra, családodra fordíthatsz. Engedd hát, hogy az okostelefonod felszabadítson neked pár percet, vagy akár pár órát. Hiszen sorban állással, vagy épp a telefonos időpontfoglalással rengeteg értékes idő és energia vész kárba: alkalmazkodás a nyitva tartási időkhöz, az interneten való elérhetőség keresgélése, a „Kérem tartsa, hívása fontos számunkra" mondatok végtelen sora.

Természetesen már rengeteg mindent el lehet intézni asztali gépről is, de valld be, hogy nem viszed mindenhová magaddal a laptopodat. A mobiltelefonod azonban mindig veled van. A következőkben remek applikációkat mutatunk, melyeket használva, a te életed is könnyebbé válhat.

Banki ügyintézés a zsebedben

A legtöbb itthoni bank már rendelkezik saját mobil applikációval, melyeken keresztül egyszerűen, szinte bárhol ellenőrizheted a számlatörténetedet, egyenlegedet, utalhatsz, és megtalálhatod a hozzád legközelebbi bankfiókot, ATM-et. Keress rá telefonoddal a bankod nevére, töltsd le az alkalmazását és élvezd a gyors ügyintézést.

A banki applikációval egyszerűen ellenőrizheted a számlatörténetedet, egyenlegedet Forrás: Shutterstock

Ne a postán töltsd a délutánodat

iCsekk (Android, iOS)

Ezzel az alkalmazással könnyen és gyorsan fizetheted be a számláidat otthonról, vagy épp munkába menet. Szinte az összes rezsiszámládat rendezheted pár egyszerű mozdulattal, sőt, mobil egyenlegfeltöltésre is lehetőséget biztosít ez az applikáció. Számodra nem jelent semmiféle plusz költséget, mivel a tranzakciók bankkártyás fizetésnek minősülnek.

Ne idővel fizess a szépségért

„BioHair – az Okosfodrászat (Webes alkalmazás)

A BioHair fodrászhálózat egyik nagy előnye, hogy nem kell időpontot foglalnod, bármikor érkezhetsz. Előfordulhat azonban, hogy többen is várnak már előtted, így sok értékes időd veszhet kárba. A mobilos sorbanállás lehetőségével azonban gyakorlatilag egy virtuális sorszámot kapsz – megjelölöd, hogy melyik szalonba mennél, és máris látni fogod, hogy hányan várnak előtted. A legjobb, hogy 20-30 perccel azelőtt, hogy te következnél, kapsz egy SMS-t, így nem kell az üzletben várakoznod.

Ezzel az alkalmazással értesítést kapsz, ha te következel, így nem kell az üzletben várakoznod Forrás: Shutterstock

Találd meg a legjobb éttermet, kávézót

Restu (Android, iOS)

Ez a mobilalkalmazás nem csupán segít a hozzád legközelebb lévő étterem, kávézó megtalálásban, de tematikusan is kereshetsz közöttük. Továbbá láthatod a felhasználók értékeléseit, és még asztalt is foglalhatsz.

Rendelj egyszerűen, bárhol is légy

Netpincér (Android, iOS)

Nincs kedved otthon főzőcskézni, de szívesen ennél egy jó pizzát, egészséges sushit, vagy netán a fűszeres indiai ízekre vágysz? Ezzel az applikációval pár kattintással megtalálhatod, hogy milyen éttermek szállítanak hozzád, és már rendelhetsz is.

Ecipo.hu (Android, iOS)

Rendelni nem csak ételt, de akár cipőt is érdemes. Késik a barátnőd? Semmi gond, kapd elő a telefonodat, és rendelj magadnak például egy tavaszi szandált. A mobilalkalmazás használata egyszerű és biztonságos.

Egyre többen használják a boltok webshopjait, melyek nagy része már mobil alkalmazáson keresztül is elérhető. Keresd meg a kedvenceidet és élvezd, ahogy felszabadul az időd!

Az alkalmazáson keresztül egyszerűen és biztonságosan tudsz cipőt rendelni Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.