Egy bennfentes szerint már megszületett Katalin harmadik gyermeke

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
Anglia királyi család szülés család Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekének születési dátuma hétfőre van kiírva, azonban pletykák kaptak szárnyra azzal kapcsolatban, hogy titokban már megszületett a harmadik royal baba. De vajon mi az igazság?

Egy bennfentes szerint már titokban megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, akit nagyobb testvérei, György herceg és Sarotla hercegnő pesztrálhatnak majd. Holott az ominúzus dátum csak hétfőre van kiírva.

Katalin hercegné titokban már vilgára hozhatta harmadik gyermekét Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

A királyi családhoz közel álló személy azt mondta az OK! magazinnak, hogy mindenki örül annak, hogy végre megérkezett a baba - szemlézte az OK! magazin cikkét a Cosmopolitan. Az informátor azt is elárulta, hogy Katalin sokat szenvedett a terhessége alatt, de a kicsi olyan sok szeretet hozott a családba, hogy ez mindenért kárpótolta.

A hírt még nem erősítette meg a királyi család.

Zsidró Tamás elárulta, oltár elé állna-e még egyszer http://www.life.hu/sztarok/20180421-zsidro-tamas-elarulta-oltar-ele-allna-e-meg-egyszer.htmlZsidró Tamás egy lehetséges esküvőről nyilatkozott a #Bochkor vasárnapi adásában, elárulta, oltár elé állna-e még egyszer. TV + SztárokOrigoAz utolsó fotók Avicii-ről a Muscat Hills Resort luxusnyaralóhelyen készültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-az-utolso-fotok-aviciirol-a-muscat-hills-resort-luxusnyaralohelyen-keszultek.htmlAz egész világ ledöbbent a híren, a rajongók gyászolnak: 28 éves korában meghalt Avicii, azaz Tim Bergling. A világ egyik legnépszerűbb DJ-je mindössze 28 évet élt. Péntek délután találtak meg a holttestét Omán fővárosában, MaszkatbanTV + Sztárok--Krencsey Hella válaszolt a leszbikus színésznő barátjának vádjairahttp://www.life.hu/sztarok/20180421-krencsey-hella-valaszolt-a-leszbikus-szineszno-baratjanak-vadjaira.htmlA leszbikus színésznő egyik barátjával üzent a nyilvánosságnak és egykori szerelmének. Azt állítja, a kapcsolatukban ő volt az áldozat, és erre bizonyítékai is vannak. Krencsey Hella most válaszolt a vádakra. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Dopeman és barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180421-autobalesetet-szenvedett-dopeman-es-baratnoje-frontalis-utkozes.htmlSúlyos baleset történt tegnap este Dunakeszin a Pálya utcában. Pityinger Dopeman László és barátnője szabályosan haladtak autójukkal, mikor beléjük csapódott egy másik kocsi. TV + Sztárok--Kayla Jenkins beauty vlogger ürüléket és koszt hagyott maga után bérlakásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-kayla-jenkins-beauty-vlogger-uruleket-es-koszt-hagyott-maga-utan-berlakasaban.htmlÁllati ürülék, sminklemosó kendők és kosz maradt a hatalmas követőtáborral rendelkező beauty vlogger, Kyala Jenkins, azaz Okaylaaa bérlakásában. Nagy összegű lakbérrel is tartozik egykori főbérlőinek, akik kameráknak mutatták meg: hogyan fest a lakás a vlogger távozása után. TV + Sztárok--Ördög Nóra legjobb barátnőjéről és közös küzdelmeikről beszélt, elsírta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180420-ordog-nora-legjobb-baratnojerol-es-kozos-kuzdelmeikrol-beszelt-elsirta-magat.htmlÖrdög Nóra videóban beszélt legjobb barátnőjéről, akit általános iskolában, az 5. osztályban ismert meg. Amikor arról beszélt, milyen helyeztekben állt mellette Erika, elsírta magát a kamerák előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.