Szüleivel él Maksa Zoltán

2018.04.20. 09:14

Maksa Zoltán humorista ritkán beszél magánéletéről, most mégis megtette, elárulta, jelenleg szüleivel, párjával és annak lányával él egy fedél alatt.

Maksa Zoltán kétszer volt nős, mindkét feleségével 8-8 évig élt házasságban. A kapcsolatokból két lánya született, Tímea 30, míg Boglárka 12 esztendős. A humorista a Borsnak elárulta, nemrég újra rátalált a szerelem. Jelenleg a szüleivel, az új párjával és annak lányával élnek egy fedél alatt. A humorista azonban egyáltalán nem bánja, hogy így alakult, remekül megvannak így is.

Maksa Zoltán szüleivel, párjával és annak lányával él együttForrás: Maksa Zoltán

A második válásom után ideiglenes kényszermegoldásként a nyugdíjas szüleim hozzám költöztek. Eladták a saját házukat, hogy segítsenek rajtam egy svájci frank alapú hitel törlesztésében. Édesanyám remek szakácsnő, újra elkészítette nekem gyermekkorom kedvenc eledeleit. Közben lassan egy éve van egy élettársam. Ami bizonyos helyzetekben nem egyszerű, két nő, egy konyha például maga a halál. Szerencsére nálunk azért ez rendben és békében működött, édesanyám és a párom is nagyon toleráns" – nyilatkozta a lapnak az 56 éves humorista.

Maksa Zoltánlakáshumoristacsaládotthonszülők