Levelet írt a Fogtündérnek a magyar kislány: kedvesen megfenyegette

Forrás: Shutterstock -
fogtündér magyar kislány levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Róza úgy döntött, nem vár tovább a késlekedő Fogtündérre. Tollat ragadott, és figyelmeztette, mi a következő lépés, ha a héten nem érkezik meg. 

Rózának egyszerűen elfogyott a türelme, ami érthető, hiszen már egy hónapja várja, hogy megérkezzen hozzá a Fogtündér. Úgy döntött, kézbe veszi a dolgok irányítását és levelet írt a tündérnek. Tulajdonképpen a kislány kedvesen megfenyegette a Fogtündért. A levelet a szülők tették közzé a Facebookon.

Levelet írt a Fogtündérnek a magyar kislány: kedvesen megfenyegette Forrás: Shutterstock

A kommentelők persze imádták a levelet. „Hibátlan! Tömör helyzetértékelés, lényeg kiemelése, határidő szabása, következmények ismertetése, mindez barátságos hangnemben" - írta egyikük. A 24.hu felvette a kapcsolatot Róza édesapjával, aki kérdésükre közölte, azóta megérkezett a Fogtündér.

"Igen, és bőségesen kompenzálta Rózát, valószínűleg megrettent a pertől" – mondta Zoltán, Róza édesapja, aki azt is elárulta, ügyvéd ismerősük ingyen vállalta volna Róza képviseletét, ugyanis nemrég esett át egy fájdalmas fogfájáson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.