Pattanj ki az ágyból az óra első csörrenésére: Itt a megoldás!

korán kelés motiváció reggel ébredés idézet szundi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bevallom, én az típus vagyok, aki reggelente nehezen kel ki az ágyból. Egyszerre 3-4 ébresztés is be van állítva a telefonomon, és a szundi gombot is végkimerülésig nyomogatom. Sokszor gondolkodtam, hogy miként tudnék frissebben, üdébben kiugrani az ágyból. Próbáltam korábban lefeküdni, de csak forgolódtam az ágyban. Aztán eszembe jutott, hogy talán valamilyen motivációs mantrára lenne szükségem.

Ha te is hasonló gondokkal küzdesz, itt az idő, hogy leszámolj a koránkelés mumusával. A holnap ne csak egy új hét, egy új korszak kezdete is legyen az életedben.

Forrás: Giphy

Kedveskedj magadnak és családodnak

Érd el, hogy várd a reggeli óracsörgést. Ez lehet egy finom süti, újfajta kávé, ruhadarab, a lényeg, hogy legyen valamiféle motivációd. Amennyiben párod, gyerekeid vannak, ébredj azért, hogy kisimultan, vidáman, akár reggelivel az asztalon ébreszthesd őket.

Ne az idő korlátozzon

Vess véget a szundi gomb uralmának! Időben ébredni nem csak fáradt kávékészítést jelent. Kényelmesen tudsz készülődni, be tudod sütni a hajadat, nyugodtan el tudod olvasni a reggeli híreket. Hidd el, az a plusz fél óra rengeteget számít reggelente.

Vess be üzeneteket

Hoztunk pár remek reggeli motivációs idézetet, melyeket akár az éjjeliszekrényedre, vagy a faladra is kitehetsz. Amikor kinyitod a szemedet, és elolvasod, hidd el, máris kevésbé akarsz visszabújni az ágyba.

Forrás: Tumblr

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.