Még mindig húzódik Angelia Jolie és Brad Pitt válópere

Forrás: AFP/Carl Court -
Brad Pitt válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A US Magazine információi szerint már nem harcol egymással minden percben Brad Pitt és Angelina Jolie, ám valamiért még mindig nem sikerült elválniuk.

Másfél éve nyújtotta be a válókeresetet a színésznő, de a pár még mindig bíróságra jár. Igaz, a feszültség már enyhült közöttük, már nem harcol egyikük sem a gyerekek kizárólagos felügyeleti jogáért, igyekeznek mindannyiuk érdekeit szem előtt tartani. Az azonban rejtély, miért nem kerül végre pont arra a bizonyos i-re.

Forrás: AFP/Carl Court

Story Gála: Már biztos, Aleska is ott lesz - de kivel érkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20180210-kivel-elrkezik-aleska-diamond-a-story-galara.htmlRajongónak dobta fel a kérdést Aleska: találják ki, kivel érkezik a Story Gálára. Jöttek is a tippek, és nemsokára ki is derül, ki lesz a kísérője. TV + Sztárok--Leszámolt drogos múltjával az Oltári csajok Biancájahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-leszamolt-drogos-multjaval-az-oltari-csajok-biancaja-danics-dora.htmlDerült égből villámcsapásként bukkant fel az RTL 2 Oltári csajok című sorozatában Bianca. A nő, akit Danics Dóra alakít, Márk exe, és kiderült, 10 éve közös gyerekük is született.TV + SztárokOrigoDílere vezette be a pornó világába Krasznai Tündéthttp://www.life.hu/sztarok/20180210-dilere-vezette-be-a-porno-vilagaba-krasznai-tundet-egykori-x-faktorost.htmlAz X-Faktor egykori sztárja a Mindset pszicholológiai lap kamerái előtt nemrég nyíltan elmesélte, hogy miként indult felnőttfilmes múltja. TV + Sztárok--Kisfia segítségével vészelte át Dancs Annamari, hogy Kerényi Miklós Máté elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20180207-kisfia-segitsegevel-veszelte-at-dancs-annamari-hogy-kerenyi-miklos-mate-elhagyta.htmlMennyből a pokolban találta magát rövid időn belül Dancs Annamari. A Budapesti Operettszínház művésznője tavaly februárban adott életet kisfiának, néhány hónappal később a férje, Kerényi Miklós Máté elhagyta őt, ami - ahogy nem is tagadta- teljesen a padlóra küldte. Most azonban már jobban van, elmondta, mi, azaz ki segített neki. TV + SztárokOrigoPataky Attila fia, Gergő így élte meg, hogy híres az édesapja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180210-pataky-attila-fia-gergo-igy-elte-meg-hogy-hires-az-edesapja.htmlAz Edda frontemberének, Pataky Attilának a fia is a rockzene mellett tette le a voksát, a Pataky Művek énekeseként bizonyít. Mint mondta, édesapjának nem az árnyékában, sokkal inkább a fényében nőtt fel, de soha nem volt kötelező számára Edda-dalokat hallgatni. Interjú Pataky Attila fiával, Gergővel. TV + Sztárok--Nem egyezik meg peren kívül Pártos Csilla és Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-nem-egyezik-meg-peren-kivul-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-szineszno.htmlDecemberben röppent fel a hír, hogy hosszú pereskedés után Pártos Csilla nyitott a békülésre és békülne volt anyósával. Pécsi Ildikó ügyvédje akkor úgy reagált, hogy várják a peren kívüli megállapodás feltételeit, ám nem történt előrelépés az ügyben. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMélyszegénységben él a világhírű DJ Reisz Róbert azaz Robert R. Hardyhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-melyszegenysegben-el-a-vilaghiru-dj-reisz-robert-robert-r-hardy.htmlSváby András ATV-n futó műsorában készült riport Reisz Róbertről, vagy ahogyan a legtöbben ismerik Robert R. Hardyról. A stáb a DJ otthonában forgatott: megdöbbentő képsorok következnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.