házasság párkapcsolat szerelem előtte-utána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem az egyik legjobb érzés a világon. Amikor a gyomrodban repkednek a pillangók, a szíved hevesebben kezd el verni, már attól is, ha a másikra gondolsz. Ám sokan félnek, hogy mi lesz, ha ez az izzás pár év múlva elmúlik. Korábban már mutattunk olyan képeket, amin a násznép nem volt épp a helyzet magaslatán. Most olyan fotókat hoztunk, amelyek bizonyítják, hogy az örök szerelem, az egymás melletti kitartás bizony nem lehetetlen.

1. Az ott Ashton Kutcher? Nem, azonban még róla is készülhet olyan fénykép, amin 40 évvel később kedvesen mosolyog Mila Kunisszal.

Forrás: reddit.com

2. A nagyszülők az esküvőjükön és 58 évvel később.

Forrás: reddit.com

3. Egy szülőpár ünneplése 1983-ban és 2013-ban. Az Alain Delon-nézésért külön pluszpont jár!

Forrás: reddit.com

4. Ez egy „újrafotózott" kép. A bal oldalin még csak tinik – a férfi csak 15 éves (!) -, a jobb oldalin már felnőtt házasok.

Forrás: reddit.com

5. „10 évvel ezelőtt még csak félénken szóltam hozzá, pár napja pedig megkértem a kezét. Őrülten gyorsan telik az idő." – Annyira édesek!

Forrás: reddit.com

6. 14 éves korukban jöttek össze, aminek már 20 éve. Tény, hogy az idő mindkettőjükkel kegyes volt.

Forrás: imgur.com

7. Egy banketten 9 évvel ezelőtt, és az esküvőjükön. Nem kérdés, hogy melyiken tűnnek boldogabbnak.

Forrás: reddit.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.