Leharcolt szülők, avagy gyerek előtt mindenki jobban nézett ki: fotók

Forrás: Instagram/gottoddlered -
anya szülők apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermeknevelés elvesz számtalan időt és energiát a szülőktől, amit normál esetben önmagukra fordíthattak volna. Mike Julianelle feltöltött egy képet a blogjára, amire rengeteg ember kezdett megosztani magáról gyerek előtti és utáni képeket; amelyen megmutatják, hogy a szülőség tönkretette őket. Karikás szemek, kócos frizurák; de valóban leharcoltnak kell lennie egy szülőnek?

Mike egy 7 és egy 2 éves gyermek apukája, blogján az igazi szülőségről ír, arról, ami a rózsaszín felhők alatt van. Nyilvánvalóan senki sem hibáztatja gyermekét a jelen állapotáért - mondta.

Ennek a spontán akciónak a legfőbb üzenete az, hogy őszintének kell lennünk magunkhoz; a gyerek bizony lestrapálja az embert.

Forrás: Instagram/gottoddlered

Fogadd el magad anyaként és apaként, vállald a szülői arcodat is. Ám, azt gondolom, ettől még fontos, hogy törekedjünk a lehető legjobb megjelenésre. Akkor, ha épp nincs idő sminkelni, dobjunk fel egy nagy napszemüveget, ha a pár órás alvástól hatalmas karikákkal ébredünk, szánjunk az életünkből 3 percet a korrektorozásra, ha nem tudtuk megmosni/ beszárítani a hajunkat, dobjunk össze egy laza kontyot, vagy vegyünk fel egy sapkát. A külső ilyenkor nem a legfontosabb, de a szülőség nem mentség az elhanyagoltságra! Magunk, párunk, gyermekünk miatt is elengedhetetlen, hogy ne fogjunk rá mindent erre a kicsit sem átmeneti állapotra! Abban, hogy legyen némi időnk és energiánk saját magunkra, segítenie kell a partnerünknek is a gyerek körül.

Egész biztos – legalábbis reméljük -, hogy a következő képeken szereplő szülők sem 0-24-ben ilyen leharcoltak, de jó látni, hogy vállalják ezt az arcukat is.

/1710/Lehar20171025154749

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.