Szabó Zsófin nem látszik, hogy már a nyolcadik hónapban van: fotó

Szabó Zsófi terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófinak az édesanyja küldött egy fotót, amit a csinos műsorvezető meg is mutatott a követőinek.

A leendő nagymama a Story Extrát nézve lefényképezte lányát műsorvezetés közben, és a következő mondatok kíséretében el is küldte Zsófinak a fotót "Kislányom, nézem a Story extrát és nem is látszik, hogy a 8. hónapban jársz a kisfiaddal!" És valóban, Zsófi nádszál vékony, szinte semmit sem hízott a terhesség alatt. Alaposan szemügyre kell vennünk, hogy lássuk, tényleg áldott állapotban van.

Természetesen a sztár ezt a kis üzenetváltást meg is osztotta követőivel közösségi oldalán. Posztjában pedig elárulta, hogy ő is nagyobb pocakra számított, de nem zavarja, hogy nem nőtt nagyobbra hasa. A lényeg az, hogy kisfia egészséges, ő pedig remekül érzi magát a bőrében. A súlya és a teste jelenleg nem nagyon érdekli, csak a baba születésére koncentrál, amit már a férfjével együtt nagyon várnak.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.