Bajkeverő kölkök - Amikor pár percre félrenézel; fotók

szülő rosszalkodás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerinted a fény sebessége a leggyorsabb dolog? Ha szülő vagy, akkor tudod, hogy nem. A gyerekek sokkal gyorsabbak, főként, ha valami rosszalkodásról van szó! Igazi katasztrófát képesek véghezvinni akár 2-3 perc alatt is.

Nini, egy hupikék törpike

Forrás: Imgur

Apa borotvahabjának annyi.

Forrás: Twitter/Cecilia Carolina

Anya után szabadon.

Forrás: Imgur

Nem lesz egyszerű ezzel a monitorral dolgozni.

Forrás: Imgur

Amikor anya kimegy a mosdóba, és a gyerekek felügyelet nélkül maradnak 3 percre.

Forrás: Imgur

„Szobor lettem."

Forrás: Reddit

Eggyel több ok, hogy ne adj a gyereknek rágót.

Forrás: Imgur

A kutyák nem fognak éhezni ma este.

Forrás: Imgur

A gyerek unalmasnak érezte az egyszínű falat.

Forrás: Imgur

A padlóról enni sokkal szórakoztatóbb.

Forrás: Twitter/Nataly

Amikor a nagytesó nem engedi be maga mellé a kádba, a kicsi megoldja a fürdést.

Forrás: Imgur

Egy laza 45 évre leblokkolta a telefont.

Forrás: Imgur

A vécépapír mókás.

Forrás: Imgur

Technikaóra otthon...

Forrás: Imgur

Soha nem akarunk ilyen látványra belépni a konyhába.

Forrás: Imgur

Valaki nagyon szereti a margarint.

Forrás: Imgur

„Anya, tehetünk a vízbe egy kis habfürdőt?"

Forrás: Imgur

Apa lájkolja ezt...

Forrás: Imgur

Az a nézés...

Forrás: Imgur

Kész a kupi, mehet a szundi.

Forrás: Reddit

Halkan jegyzem meg, hogy ez egy alkoholos filctoll...

Forrás: Instagram/kristi_semmm
Nem szeretnék öcsit! Én húgit akarok! - Amikor nem stimmel a baba nemehttp://www.life.hu/csalad/20171004-nem-szeretnek-ocsit-en-hugit-akarok-a-baba-neme-testverek-varandossag.htmlA kistestvér érkezése nem mindig jár felhőtlen örömmel, de most nem a testvérféltékenységgel fogunk foglalkozni. Gyakran már a pocaklakó neme is képes szélsőséges érzelmeket kiváltani a nagyobbnál. Miként kezeld, ha nem a vártak szerint alakulnak a dolgok? Ebben segítünk most. Család--Vállalhatatlan gyerekkori fotók, amelyekre nincs magyarázathttp://www.life.hu/csalad/20170928-erhetetlen-gyerekkori-fotok-vallalhatatlan-kepek.htmlGyerekkorából mindenki őriz olyan képeket, amiket nem szívesen mutogat másoknak. Sokan a dolog vicces oldalát fogják meg, és egyszerűen újrateremtik azokat. Ám a legtöbb ilyen a fotóalbumot rejtő doboz mélyére kerül. Szinte biztos, hogy a most következők is erre a sorsa jutottak... de mint tudjuk, semmi sem maradhat örökké rejtve. CsaládOrigo7 + 1 tökéletesen felesleges kisbabaholmi - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170915-7-1-tokeletesen-felesleges-baba-holmi-kellek-ujszulott.htmlEgy kisbabának nincs másra szüksége, csak szülei szeretetére és figyelmére. Ugyan már! A 21. században nem adunk ilyen nyálas maszlagra. A kicsinek igenis vannak olyan luxusigényei, amelyeket a tökéletes szülő kielégít, ha igazán szereti a gyermekét. CsaládOrigoRossz celeb anyák és ballépéseik - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170731-rossz-celeb-anyak-es-hires-gyerekeik-fotok.htmlEgy anya számára gyermekének biztonsága, közelsége, egészséges testi, érzelmi és szellemi fejlődésének biztosítása elsődleges szempont. De nem a celeb anyukáknak, akik közül most kiemelünk párat, szemléletes fotók kíséretében. Ők egészen sajátosan értelmezik a szülői gondoskodás fogalmát. Család--Furcsa rekordokat tartó anyák és babáik - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170719-furcsa-rekordokat-tarto-anyak-es-babaik-fotok.htmlEzek az édesanyák nem tervezték, hogy bekerülnek a „legek" közé. Vágyaik, álmaik vezették őket, vagy csupán a véletlen műve, hogy felkerültek erre a listára. Egy azonban közös bennük: boldogok és imádják a gyermekeiket! CsaládOrigoFotók, melyeken apák bizonyítják, mekkora szerencse, hogy vannak anyák ishttp://www.life.hu/csalad/20170615-fotok-melyeken-apak-bizonyitjak-mekkora-szerencse-hogy-vannak-anyak.htmlAz apák is megérdemelnek egy napot, amikor minden csak róluk szól, ez pedig ma jött el. Mutattunk már képeket túlféltő apukák elképesztő húzásairól, de bizarr apa-lánya pózokról is. Most, apák napja alkalmából összegyűjtöttünk vicces fotókat apákról, akik próbálták a tőlük telhető legjobban ellátni szülői szerepüket, de ez nem mindig sikerült nekik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.