Szinetár Dóra megosztotta, hogy Down-szindrómás a kisfia, rengeteg kommentelő támogatja

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
támogatás kommentelők Szinetár Dóra Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra közleményben osztotta meg az emberekkel, hogy kisfiuk enyhe Down-szindrómával jött a világra. Az embereket nagyon megérintette a színésznő nyiltkozata, mindannyian kifejezték támogatásukat Dóra és férje felé.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Szinetár Dóra megosztotta az emberekkel egy nyilatkozatban, hogy nemrég született kisfia Down-szindrómás. Ezzel akarta megakadályozni a félreértéseket, és találgatásokat, a kommentelők pedig százával fejezik ki támogatásukat a színésznő felé.

Szinetár Dórát elárasztották támogatásukkal az emberek Fotó: Margitay Klára/Life.hu

  • "Tüneményes kis emberek, tele vannak vidámsággal, jókedvvel, szeretettel. Mindig megdobban a szívem, ha látok egyet. Sok vele töltött boldog percet kívánok"

  • "Neveljék szeretetben, boldogságban!! Rengeteg szeretetet fognak kapni a kicsi fiútól"

  • "Kaptak egy csodás, szeretnivaló emberkét! Kívánom, hogy mindig szeretetben és boldogságban tudják nevelni őt"

Cooky felháborodott azon, hogy kritizálják őt a gyerekvállalás miatthttp://www.life.hu/csalad/20171005-cooky-felhaborodott-azon-hogy-kritizaljak-ot-a-gyerekvallalas-miatt.htmlCooky és fiatal barátnője nagy örömmel jelentették be néhány hete, hogy kisbabát várnak, de nem mindenhonnan kaptak gratuláló szavakat. A műsorvezető felháborodott a kritikákon, szerinte ugyanis senkinek nincs joga beleszólni az életükbe. CsaládOrigoRózsa György lélekben nem tudja elengedni a feleségét http://www.life.hu/csalad/20171005-lelekben-meg-mindig-egyutt-van-rozsa-gyorgy-es-a-felesege.htmlRózsa György felesége már 16 éve elhunyt, de a köztük lévő erős kapocs miatt a híres műsorvezető még mindig rengeteget gondol rá. Család--"Nem szeretnék öcsit! Én húgit akarok!" - Amikor nem stimmel a baba nemehttp://www.life.hu/csalad/20171004-nem-szeretnek-ocsit-en-hugit-akarok-a-baba-neme-testverek-varandossag.htmlA kistestvér érkezése nem mindig jár felhőtlen örömmel, de most nem a testvérféltékenységgel fogunk foglalkozni. Gyakran már a pocaklakó neme is képes szélsőséges érzelmeket kiváltani a nagyobbnál. Miként kezeld, ha nem a vártak szerint alakulnak a dolgok? Ebben segítünk most. Család--Bruce Willis kislányaival fotózkodotthttp://www.life.hu/csalad/20171004-bubajos-lanyaival-pozol-bruce-willis.htmlMióta Bruce Willis úja nősült, sokkal kevesebbet lehet hallani magánéletéről. Hosszú idő után végre mégis láthatunk képet családjáról. Család--Kedves videó üzenettel lepte meg Obama feleségét évfordulójukrahttp://www.life.hu/csalad/20171004-obama-igy-gratulal-felesegenek-25-hazassagi-evfordulojukra.htmlA volt amerikai elnök és felesége ma ünnepli 25. házassági évfordulóját. A jeles alkalomra Barack Obama meglepetéssel készült. CsaládAFPTündéri videót posztolt Csobot Adél a reggeli ébredésről: videóhttp://www.life.hu/csalad/20171003-csobot-adel-kisfiaval-natannal-kelti-bencet.html Csobot Adél kisfiával, Nátánnal ébreszti Bencét, és ezt videóra is felvették. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.