Mádai Vivien családi életéről vallott

család Mádai Vivien gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien mindig is szeretett volna többgyermekes édesanya lenni, de érthető oka van, amiért egyelőre nem bővül a család.

A műsorvezető kisfia már elmúlt három éves, idén kezdte az óvodát. Szerencsére a beszoktatással nem volt nagy probléma, mert Zénó korábban bölcsibe is járt, így megszokta a közösséget. Ennek ellenére a tévés anyukát megviselte az elválás gyermekétől. Természetesen szeretnének tesót gyermeküknek, sőt úgy gondolták az lenne az ideális, ha kicsi lenne a korkülönbség, de a családbővítés még várat magára.

Mádai Vivien a családbővítést tervezi, de a második bab még várat magára Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Tervezünk második babát. Tavaly sokat beszélgettünk róla, most mégis abban maradtunk, hogy várunk még. Olyan harmóniában élünk, hogy nem szeretnénk semmit sem elkapkodni. Aki ismer, az tudja, hogy

nem vagyok egy karrierista nő,

aki csak a munkájának él, bár nem tagadhatom, hogy élvezem most ezt a felnőtt világot. Egyelőre nem bánom, hogy a napom most már nem csak pelenkázásból áll, bár néha hiányzik az az időszak is"- írta a Hot! magazin.

Cooky felháborodott azon, hogy kritizálják őt a gyerekvállalás miatthttp://www.life.hu/csalad/20171005-cooky-felhaborodott-azon-hogy-kritizaljak-ot-a-gyerekvallalas-miatt.htmlCooky és fiatal barátnője nagy örömmel jelentették be néhány hete, hogy kisbabát várnak, de nem mindenhonnan kaptak gratuláló szavakat. A műsorvezető felháborodott a kritikákon, szerinte ugyanis senkinek nincs joga beleszólni az életükbe. CsaládOrigoRózsa György lélekben nem tudja elengedni a feleségét http://www.life.hu/csalad/20171005-lelekben-meg-mindig-egyutt-van-rozsa-gyorgy-es-a-felesege.htmlRózsa György felesége már 16 éve elhunyt, de a köztük lévő erős kapocs miatt a híres műsorvezető még mindig rengeteget gondol rá. Család--"Nem szeretnék öcsit! Én húgit akarok!" - Amikor nem stimmel a baba nemehttp://www.life.hu/csalad/20171004-nem-szeretnek-ocsit-en-hugit-akarok-a-baba-neme-testverek-varandossag.htmlA kistestvér érkezése nem mindig jár felhőtlen örömmel, de most nem a testvérféltékenységgel fogunk foglalkozni. Gyakran már a pocaklakó neme is képes szélsőséges érzelmeket kiváltani a nagyobbnál. Miként kezeld, ha nem a vártak szerint alakulnak a dolgok? Ebben segítünk most. Család--Bruce Willis kislányaival fotózkodotthttp://www.life.hu/csalad/20171004-bubajos-lanyaival-pozol-bruce-willis.htmlMióta Bruce Willis úja nősült, sokkal kevesebbet lehet hallani magánéletéről. Hosszú idő után végre mégis láthatunk képet családjáról. Család--Kedves videó üzenettel lepte meg Obama feleségét évfordulójukrahttp://www.life.hu/csalad/20171004-obama-igy-gratulal-felesegenek-25-hazassagi-evfordulojukra.htmlA volt amerikai elnök és felesége ma ünnepli 25. házassági évfordulóját. A jeles alkalomra Barack Obama meglepetéssel készült. CsaládAFPA házasság krízispontjai, amikor a legnagyobb az esély a válásrahttp://www.life.hu/csalad/20171003-a-hazassag-krizispontok-amikor-a-legnagyobb-az-esely-a-valasra-szerelem.htmlA kiváló és hosszan tartó házasság alapja nem a szerelem. Az esküvő után, a heves érzelmek idővel lecsillapodnak, és felmerülnek olyan élethelyzetek, olyan krízispontok, melyeken csak együttes erővel lehet túljutni. Nem csak a házasság 7. éve meghatározó, több mérföldkő is felbukkan az évek alatt, mind különböző problémákkal. Ezeket vesszük sorra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.