Rózsa György lélekben nem tudja elengedni a feleségét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Rózsa György vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György felesége már 16 éve elhunyt, de a köztük lévő erős kapocs miatt a híres műsorvezető még mindig rengeteget gondol rá. 

Rózsa György hamarosan betölti a 70. életévét, ezért egy kicsit nosztalgiázott, és mesélt az életéről. Elmondása szerint mindig is műsorvezető akart lenni, hiszen fiatalon úgy látta, hogy aki a "dobozban" van, azt mindenki szereti. És mivel valóban ez volt az ő nagy vágya, ezért hamar sikeres is lett a szakmájában. De kiderült az is, hogy a szerelmi élete már az oviban elkezdődött:

"A nőügyeim egyébként már az oviban kezdődtek: nem tudtam eldönteni, hogy Évike vagy Julika mellé üljek. Amikor pedig Budapestről Kaposvárra költöztünk, fájó szívvel vettem búcsút Szilágyi Jutkától, akivel örök hűséget fogadtunk egymásnak" - folytatta György, aki az első menyasszonya kedvéért még lengyelül is megtanult.

Rózsa György érzelmei még mindig nagyon erősek Éva iránt Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Aztán megismerte Évát, élete szerelmét, akit sajnos 53 éves korában elveszített.:

"Éva haláláig patakzó életem volt, vele szerettem volna leélni az életemet, de csak húsz év jutott nekünk. Pedig szerelem volt első látásra: a világhírű tornászt a gerendán pillantottam meg a hófehér dresszben, olyan gyönyörű volt, mint egy hattyúkirálynő. Nem vagyok egy könnyű eset, de szelíd őzike természetével Éva úgy tudott kezelni engem, mint más senki"

Azt is bevallotta, hogy lélekben sosem tudta elengedni a kedvesét, és még most is sokszor beszélget vele:

"Éva nagyon szeretett volna elutazni néhány helyre, de én mindig csak halogattam. Úgy érzem, tartom annyival az emlékének, hogy elmenjek az örök szerelem jelképéhez, a Tádzs Mahalhoz. A mai napig úgy megyek haza, hogy felnézek a konyhaablakra - ahol egykor várni szokott. Be nem gyógyuló seb ez a veszteség" - írta meg a Story.

Liam Neeson anyaszült meztelenül sétálgatott egy hotelban: kamerák rögzítettékhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-liam-neeson-anyaszult-meztelenul-setalgatott-egy-hotelban.htmlLiam Neeson az összes ruháját levetve sétálgatott egy hotelban, meztelen vándorlását kamera is rögzítette. Mindent megtesz azért, hogy ne kerüljenek ki a felvételek. TV + Sztárok--Megszólalt Steiner Kristóf a börtönbe zárásáról: bűnözőként bántak velehttp://www.life.hu/sztarok/20171005-megszolalt-steiner-kristof-a-bortonbe-zarasarol.htmlSteiner Kristófra egy nő hívta rá a rendőrséget. Azt állította, hogy Kristóf megtámadta őt és a halálát akarta. Természetesen ebből egy szó sem igaz, de bevitték a volt műsorvezetőt, és ki is hallgatták. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia harisnyában mutatta meg combjait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-liptai-claudia-harisnyaban-mutatta-meg-combjait.htmlLiptai Claudia úgy döntött, megmutatja vadabb oldalát a rajongóinak: fára mászott és fekete bőrcsizmában, valamint harisnyában villantotta ki a combjait... TV + SztárokOrigoTücsi bikiniben és sportcipőben kapál: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-tucsi-bikiniben-es-sportcipoben-kapal-video.htmlVajon miért tette ki közösségi oldalára a szexi műsorvezető ezt a videót? Többen nem értik Tücsi tettét... TV + SztárokOrigoRadics Gigi kiborult mentortársaira a mentorházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-radics-gigi-kiborult-mentortarsaira.htmlAz idei X-Faktor bővelkedik drámai eseményekben, ám nem a versenyzők, hanem a mentorok miatt. Ezúttal Radics Gigi borult ki. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági VV Lórira váltotta Pumped Gabót: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171005-sebestyen-agi-vv-lorira-valtotta-pumped-gabot-foto.htmlHol van már Pumped Gabo és Sebestyén Ági szappanoperába illő románca?! A szőke szexbomba már egy másik realiyt sztárt szeret... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.