Cooky felháborodott azon, hogy kritizálják őt a gyerekvállalás miatt

Forrás: TV2 -
Cooky gyerekvállalás kritizálni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky és fiatal barátnője nagy örömmel jelentették be néhány hete, hogy kisbabát várnak, de nem mindenhonnan kaptak gratuláló szavakat. A műsorvezető felháborodott a kritikákon, szerinte ugyanis senkinek nincs joga beleszólni az életükbe.

Cooky és barátnője, Debóra néhány hete hatalmas örömmel jelentették be, hogy gyermeket várnak, de néhány kritikusnak sikerült lelomboznia a párt. Sokan nem nézik jó szemmel, hogy a műsorvezető 48 évesen vállalkozott a gyerekre, Cooky pedig felháborodott a megjegyzéseken, mert szerinte senkinek nincs semmi köze az életükhöz.

Cookynak elege van a kritikákból: a baba érkezésének örülni kell, és kész Forrás: TV2

"Azt hittem, soha nem lehetek édesapa" - kezdte Cooky Balázsék műsorában, majd azzal folytatta, hogy borzasztóan örül, és reméli, hogy ő lesz a világ legjobb apukája, ugyanakkor mérhetetlenül felidegesítették őt az emberek, akik úgy érzik, kritizálhatják az életüket.

Ez az én életem, és senkinek nincs joga kritizálni.

A számok nem érdekelnek. Az egész élet egy nagy matematika. Azt nézed, mennyi az idő, mennyi pénzed van a bankban, mennyibe kerülnek a dolgok. Hagyjuk már! Az érzések a fontosak. Egy örömteli eseményről, egy baba érkezéséről van szó"

Rózsa György lélekben nem tudja elengedni a feleségét http://www.life.hu/csalad/20171005-lelekben-meg-mindig-egyutt-van-rozsa-gyorgy-es-a-felesege.htmlRózsa György felesége már 16 éve elhunyt, de a köztük lévő erős kapocs miatt a híres műsorvezető még mindig rengeteget gondol rá. Család--"Nem szeretnék öcsit! Én húgit akarok!" - Amikor nem stimmel a baba nemehttp://www.life.hu/csalad/20171004-nem-szeretnek-ocsit-en-hugit-akarok-a-baba-neme-testverek-varandossag.htmlA kistestvér érkezése nem mindig jár felhőtlen örömmel, de most nem a testvérféltékenységgel fogunk foglalkozni. Gyakran már a pocaklakó neme is képes szélsőséges érzelmeket kiváltani a nagyobbnál. Miként kezeld, ha nem a vártak szerint alakulnak a dolgok? Ebben segítünk most. Család--Bruce Willis kislányaival fotózkodotthttp://www.life.hu/csalad/20171004-bubajos-lanyaival-pozol-bruce-willis.htmlMióta Bruce Willis úja nősült, sokkal kevesebbet lehet hallani magánéletéről. Hosszú idő után végre mégis láthatunk képet családjáról. Család--Kedves videó üzenettel lepte meg Obama feleségét évfordulójukrahttp://www.life.hu/csalad/20171004-obama-igy-gratulal-felesegenek-25-hazassagi-evfordulojukra.htmlA volt amerikai elnök és felesége ma ünnepli 25. házassági évfordulóját. A jeles alkalomra Barack Obama meglepetéssel készült. CsaládAFPA házasság krízispontjai, amikor a legnagyobb az esély a válásrahttp://www.life.hu/csalad/20171003-a-hazassag-krizispontok-amikor-a-legnagyobb-az-esely-a-valasra-szerelem.htmlA kiváló és hosszan tartó házasság alapja nem a szerelem. Az esküvő után, a heves érzelmek idővel lecsillapodnak, és felmerülnek olyan élethelyzetek, olyan krízispontok, melyeken csak együttes erővel lehet túljutni. Nem csak a házasság 7. éve meghatározó, több mérföldkő is felbukkan az évek alatt, mind különböző problémákkal. Ezeket vesszük sorra. Család--Tündéri videót posztolt Csobot Adél a reggeli ébredésről: videóhttp://www.life.hu/csalad/20171003-csobot-adel-kisfiaval-natannal-kelti-bencet.html Csobot Adél kisfiával, Nátánnal ébreszti Bencét, és ezt videóra is felvették. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.