Makranczi Zalán szülés Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Makranczi Benjámin, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia. A baba a vártnál pár nappal korábban érkezett.

Benjámin természetes úton jött világra múlt hétvégén a Róbert Károly Magánklinikán, a kisbaba és az édesanyja is jól van.

Megszületett Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia, Benjamin Forrás: Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

"Mind a ketten jól vannak, csodás és egészséges a kis Beni. Pár nappal a kiírt időpont előtt érkezett, de minden a lehető legnagyobb rendben van velük" - mondta a Blikknek a színésznő egyik közeli ismerőse.

Szinetár Dórát a lap nem érte a el, a sajtósa azonban megerősítette a hírt.

Kapócs Zsóka terhes: 6 év után jött össze a babahttp://www.life.hu/csalad/20170920-kapocs-zsoka-terhes.htmlKapócs Zsóka hatalmas örömhírról számolt be: babát vár. Az egykori szépségkirálynő Facebook-oldalán tudatta a hírt! CsaládThinkstockElső gyermekét várja a Breaking Bad főszereplője, Aaron Paulhttp://www.life.hu/csalad/20170920-elso-gyermeket-varja-aaron-paul-breaking-bad.htmlAz örömhírt a színész a közösségi oldalán jelenette be: megmutatva felesége gömbölyödő pocakját.Család--Transzszexuális emberek - Gyönyörű nők, akik régen férfiak voltakhttp://www.life.hu/csalad/20170919-transzszexualitas-transznemu-emberek-nok-akik-regen-ferfiak-voltak.htmlKépzeld el, hogy egy olyan testben élsz, mellyel képtelen vagy azonosulni. Amikor a tükörbe nézel, távolságot, akár undort érzel. Egy transznemű ember számára hamar nyilvánvalóvá válik, hogy valami nincs rendben vele; férfinak született, de belül nőnek érzi magát, vagy épp fordítva. Olyan gyönyörű és sikeres nőket mutatunk be, akik egy ideig férfiként voltak kénytelenek élni. Család--Erdei Zsolt kisfia egyre jobban van, szinte már teljesen egészségeshttp://www.life.hu/csalad/20170919-kigyogyult-a-betegsegebol-erdei-zsolt-kisfia.htmlEgy ország kísérte aggodalommal Erdei Zsolt kisfiának sorsát: rengetegen szurkoltak a kisembernek. CsaládOrigoKlapka Sandy őszintén mesélt a gyermekkori traumáiról http://www.life.hu/csalad/20170919-gyermekkori-traumairol-meselt-klapka-sandy.htmlAzt gondolnánk, hogy híres szülők gyermekeként az élet könnyű és gördülékeny. Klapka Sandy azonban rácáfolt erre az elképzelésre. CsaládOrigoA rossz szülők 6 jellemzőjehttp://www.life.hu/csalad/20170918-a-rossz-szulok-6-jellemzoje-gyermekbantalmazas-gyermekneveles.htmlAz első dolog, amit a szülőknek tudniuk kell, hogy nincs tökéletesség, csak tökéletességre való törekvés. A cél mindig a gyermek egészséges fejlődése kell, hogy legyen. Azonban sokan – akik gyakran maguk is rossz szülői mintát követnek -, megnyomorítják gyermekük életét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.