6 imádnivaló videó - Babák és kisgyerekek szökései

baba csecsemő szülők gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezeket a videókat elnézve szinte hihetetlen, hogy a filmgyártók egyik szereplőt se kérték fel a Szökés következő évadának forgatókönyvírói posztjára. Ezek a gyakran csupán pár hónapos csöppségek olyan játszi könnyedséggel szabadulnak ki kiságyak és rácsok fogságából, hogy alig fogsz hinni a szemednek.

„Meg tudod csinálni Finn!"

A bébimonitor rögzítette ezt az imádnivaló szabadítási akciót. A kis Finnt bátyja segíti a kiságyból való szökésben. A testvéri szeretet annyira meghatóan jelenik meg ebben a pár percben, hogy a szülők egész biztos nem voltak mérgesek, amikor visszanézték. Sőt inkább büszkeséget érezhettek, hogy két fiuk ennyire megbízik egymásban.

Rács? Milyen rács?

Ez a baba úgy megy át a rácson, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Érdemes többször megnézni, mert elsőre még azt hiheted, hogy valami paranormális jelenséget látsz.

A mélység ura

A pár hónapos csecsemő apja, Francisco Aguilar készítette fiáról ezt a felvételt, melyen látszik, hogy milyen logikusan gondolkodik a kisfiú. Döbbenet, milyen okosan oldja meg, hogy ne huppanjon a földre, mégis le tudjon szállni az ágyról.

Ikrekkel az éjszaka

Az ikrek, Andrew és Ryan úgy döntöttek, hogy alvás helyett egy kis bulival, dumcsipartival és a szoba átrendezésével töltik az éjszakát. A szülőknek természetesen más elképzelésük volt, Jonathan és Susana Balkin többször visszavitte őket az ágyba, de jól láthatóan ez nem hatotta meg a fiúkat.

Szabadnak született

Van, aki egyszerűen nem bírja a kötöttségeket. Így van ezzel ez a kislány is, aki folyamatosan fejleszti szabadulóművész képességeit.

Menekülés a kiságyból

Komoly helyzetfelismerés és logikus gondolkodás kellett ahhoz, hogy ez a kisgyerek több lépcsőben megoldja a szabadulást.

A dolgozó anyák és kisgyermekeik helyzete régen - Bölcsőde-történethttp://www.life.hu/csalad/20170816-a-dolgozo-anyak-es-kisgyermekeik-helyzete-regen-bolcsode-tortenet.htmlA 19. század közepére már égető szükség volt egy olyan intézmény megalapítása, melyben a még nem óvodáskorú (0-4 éves) gyermekek nappali elhelyezését biztosították. A ma ismert 3 éves „gyerekkel otthon maradok", ekkor még abszolút ismeretlen volt. A nők többsége gyakran a szülést követő harmadik héten már újra munkába állt, bébicsőszre pedig csak a tehetős rétegnek volt pénze. Ez a helyzet pedig sajnos számtalan gyermekbalesetet és halált eredményezett. Család--Szülői szemmel a nyári szünet végéről, avagy hurrá, kezdődik az iskola!http://www.life.hu/csalad/20170815-szuloi-szemmel-a-nyari-szunet-vegerol-avagy-hurra-kezdodik-az-iskola.htmlAz augusztust minden évben beárnyékolja a hamarosan kezdődő iskola. Mármint a gyermekek számára, mert a szülők örömmel jelölik a múló napokat. Valld be nyugodtan, hogy te is várod már az első tanítási napot! CsaládOrigoRajzfilmek, amiket a gyerekek imádnak, de a szülők gyűlölnek!http://www.life.hu/csalad/20170817-mesek-rajzfilmek-amiket-a-gyerekek-imadnak-de-a-szulok-gyulolnek.html„Bevallom, amikor először megnéztem a gyerekekkel a Jégvarázst, nagyon tetszett. Még a 4. alkalommal is élveztem, de a 86. után kétségkívül meggyűlöltem. Már az is elég, ha csak meghallom, ahogy a lányom énekelni kezdi a „Legyen hó”-t, és elfog az émelygés. Ám, nem minden mesével jártam így, van, amelyik DVD-t már elsőre is szívesen kivittem volna a nagy sötét erdőbe, és elástam volna egy jelöletlen sírba” – a szerző. Család--Meglepő temetési szertartások, melyekben az elhunytra vidáman emlékeznekhttp://www.life.hu/csalad/20170810-meglepo-temetesi-szertartasok-az-elhunytra-vidaman-emlekeznek.htmlKegyeletsértő, ha a temetésen megteszünk mindent azért, hogy ne a sírásé legyen a főszerep? Sokan úgy vélik, hogy kicsit sem! Sőt megpróbálják a lehető legszemélyesebbé, már-már vidám ünnepivé varázsolni szerettük temetését. CsaládOrigoAz 1 éves kislány legjobb barátja egy óriás uszkár - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170803-az-egy-eves-kislany-legjobb-baratja-egy-orias-uszkar-fotok.htmlMame, az 1 éves japán kislány különös kapcsolatot ápol Rikuvak, az óriási uszkárral. A kutya egyfajta ikertestvérként követi Mame minden lépését, melyet a kislány nagymamája rendre meg is örökít. Család--Márpedig ez nem dadogás! - Beszédfejlődés, nem folyamatos beszédhttp://www.life.hu/csalad/20170726--marpedig-ez-nem-dadogas-beszedfejlodes-nem-folyamatos-beszed.htmlSok szülő rémülhet meg akkor, amikor gyermekén a dadogás jeleit észleli. Ám nem minden az, aminek látszik! A legtöbb esetben ugyanis egy ártatlan, és többségében észrevétlenül abbamaradó fejlődési szakaszról van csupán szó. Mi tehát az, ami nem dadogás, de annak tűnik? CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.