Gáspár Laci vallomása: az apja a szegénységbe halt bele

Forrás: RTL Sajtóklub -
halál Gáspár Laci szegénység apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Lacinak ma nincsenek anyagi gondjai, de gyerekként sokat nélkülözött. Ez az időszak nem múlt el nyomtalanul: azért dolgozik keményen, hogy a gyerekeinek ne kelljen soha éhezniük. Csak az fáj neki, hogy édesapja már nem érhette meg a sikereit: szerinte ő a szegénységbe halt bele.

Gáspár Laci a Megasztár óta szárnyal, és folyamatosan dolgozik azért, hogy gyerekeinek mindene meglegyen. Ő ugyanis még élénken emlékszik azokra az évekre, amikor folyamatosan nélkülözött: sokszor nem volt mit ennie.

Gáspár Laci szerint édesapja a szegénységbe betegedett bele Forrás: RTL Sajtóklub
"Sajnálom!" - Nyílt levél a férjemnek, aki már régóta nem szerethttp://www.life.hu/csalad/20170531-sajnalom-nyilt-level-a-ferjemnek-aki-mar-regota-nem-szeret.htmlA házassággal sok fogadalmat teszünk, de meg lehet-e ígérni, hogy örökké szeretni fogjuk a másikat? Mi történik, ha azt látjuk, a párunk érzései elmúltak? Olvasd el, hogy miként is éli meg ezt egy feleség. Család--Natalie Portman megmutatta 4 hónapos babáját- Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170601-natalie-portman-4-honapos-kisfia-foto.htmlNatalie Portman néhány hónapja adott életet kislányának, Amalia-nak, akit eddig sehol sem láthattunk. Ezúttal azonban, hála a szemfüles fotósoknak, teljes valójában is megcsodálhatjuk a lurkót. Család--Ezért nem beszél egymással Weisz Fanni és édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20170601-weisz-fanni-es-edesanyja-ezert-nem-beszelnek.htmlWeisz Fanni és édesanyja között megromlott a kapcsolat, nem is nagyon beszélnek egymással. Sokan a modell párját tették felelőssé, de Fanni most elmondta az igazságot! Végre kiderült, hogy ő és édesanyja miért nincsenek már jó viszonyban. Család--Párkapcsolati konfliktusok, fókuszban az Y generáció! – Tari Annamária előadásahttp://www.life.hu/csalad/20170530-parkapcsolati-konfliktusok-fokuszban-az-y-generacio-tari-annamaria-eloadasa.htmlFelgyorsult a világ, minden azonnal kell, több és gyakoribb ingerek érnek minket, a fogyasztói társadalom elhozta a dobd el, vegyél újat/cseréld le hozzáállást, az online tér pedig látszólag lehetőségek egész sorát rejti, de igazából leszakítja rólunk az emberségünk legfontosabb alapköveit. Tari Annamária előadása nyomán járjuk körbe a 21. századi párkapcsolatokban fellelhető konfliktusok okait – az Y generációra kiélezve. Család--Fia filmjében szerepel majd Gesztesi Károly http://www.life.hu/csalad/20170531-fia-altal-rendezett-filmben-szerepel-majd-gesztesi-karoly.htmlGesztesi Károly nem csak szavakkal, tettekkel, hanem anyagilag is támogatja a szárnyait próbálgató fiát: megszerezte Máté első saját filmjéhez a szükséges összeget. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huÁbel Anita elárulta, miért nincs második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170531-abel-anita-elarulta-miert-nincs-masodik-gyermeke.htmlÁbel Anita egy gyönyörű kislány édesanyja, férjével már 15 éve vannak együtt. A családjuk tökéletes, bár a műsorvezető fiatalon két gyermekről álmodozott. Anita elárulta, miért nem valósult meg a vágya. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.