Menyasszonyok anyaszerepben - Bűbájos szoptatós fotók

esküvő szoptatás nyilvános szoptatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő napja egy szempillantás alatt véget ér, így rengeteg dolgot kell belesűríteni; fogadalmak, beszédek, tánc, hivatalos fotózás... stb. Ám, vannak olyan arák, akiknek a hagyományos teendőkön kívül akad más is. Ők azok, akik elsődlegesen nem menyasszonyok, hanem anyák.

Manapság egyáltalán nem ritka, ha a házasulandó párnak már született gyermeke, és ő is jelen van azon a ceremónián, amelyen a szülei megteszik egymás felé a szeretet és szerelem fogadalmát. Ez annyira gyönyörű esemény - például amikor a gyűrűket a saját lurkó adja át -, hogy csupán egy dologgal lehet überelni.

Kevesebb szebb dolog van annál, mint hogy a gyűrűt az esküvőn saját gyermekünk adja át Forrás: Thinkstock

Te szoptatnál nyilvános helyen?

Az utóbbi években több édesanyát is atrocitások értek amiatt, mert nyilvános helyen szoptatták meg a babájukat - egy diplomatacsaládot ráadásul terroristának is néztek. Szerintetek az anyukáknak kéne elvonulniuk, vagy a környezet legyen megengedőbb? Olvass a témáról!

Amikor a menyasszonynak még anyatejes a babája, akkor bizony van, hogy felborítja az előre megtervezett esküvői programokat. Megéhezhet a készülődés közben, a ceremónia alatt, a fogadáson vagy épp a nyitótánc közben, ilyenkor pedig lázas készülődés ide, feszített menetrend oda, a picit meg kell etetni.

A szoptatás a világ egyik legtermészetesebb dolga, az anyaság megélésének egy csodálatos állomása.

Az alábbiakban 15 szoptatós fotót láthatsz, 15 teljesen különböző babával és anyával, csupán egy a közös bennük; mind az édesanyák esküvőjén készült.

/1705/Menya2017517101712

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.