Hisztiveszély - Nem fogod elhinni, miért borultak ki ezek a gyerekek!

vicces fotók hiszti gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeket nevelni csodálatos dolog, a legszebb a földön, de tényleg... kivéve, amikor hisztizik. Ezt pedig elég gyakran megteszi, pláne egy pár éves. A kiborulásoknak számtalan formája, erőssége ismert, egy közös azonban mindben van; úgy csapnak le, mint a tornádó, és olyan hirtelen ér végük, mint egy nyári zápornak. Külső szemmel nézve a hisztik okai banálisak, de a gyerekek olyan tragédiaként tudják megélni őket, hogy azonnal Oscar-díjat érdemelnének az alakításukért.

Vannak kreatív szülők, akik bizony nem tétlenkednek és gyerkőceik kiborulásait megörökítik, hogy mi hangosan nevetve láthassuk, milyen hatással is lehet egy kisgyerekre például, ha az anyukája levágja a körmét.

Imádnivaló gyerkőcök, akik úgy érzik, összeomlott a világ, és megnyílt a föld.

Anya megtiltotta, hogy a középső ujját mutogassa.

Forrás: Instagram/rwatson

"Elszakadt" a kenyér, de a szülők nem tudják megragasztani.

Forrás: Instagram/asy.simo

Nincs cukorka a zacskóban...mert a kislány már mindet megette.

Forrás: Instagram/nadiacorm

Nem veheti a szájába a távirányító elemeit.

Forrás: Instagram/real_mumma

Anya egyforma pizsamát vett neki és a kedvenc babájának.

Forrás: Instagram/__lauraadams

Nem engedik a szülei, hogy több sarat egyen.

Forrás: Instagram/mbessterrell

Kiderült, hogy a kedvenc levesének alapja a sütőtök, amit egyébként utál.

Forrás: Instagram/coralmadi

A kedvenc meséjére akart táncolni, de apa nem találta a DVD-t.

Forrás: Instagram/nicolepillor

Anya nem hagyta, hogy kinyissa a 220 fokos sütőt.

Forrás: Instagram/difficultmommy

Farkas akart lenni az X-Men-ből, de az anyukája levágta a körmét.

Forrás: Instagram/natureyogagirl

Anya rajtakapta, hogy a szemhéjfestéket eszi, és azt mondta, nem szabad!

Forrás: Instagram/eilidhfraser

Most jött rá, hogy a nagypapa szülinapját ünneplik, és nem az övét.

Forrás: Instagram/tearsofacalvin

Nem eheti meg a fagyit a kanapén.

Forrás: Instagram/ohhaicorie

A húsvéti nyuszi csokit hozott hímes tojás helyett.

Forrás: Instagram/loganjames915
Íme néhány gyerek, akik a szüleik kiköpött másai: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170503-teljesen-egyforma-szulok-es-gyerekek.htmlSzokták mondani, hogy nem esik messze az alma a fájától: ezek a szülők és gyerekek olyan egyformák, mintha ugyanazok az emberek lennének. Család--Gyerekkori, apával fürdős képet alkotott újra felnőttként - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170502-gyerekkori-apaval-furdos-kepet-alkotott-ujra-felnottkent.htmlManapság egyre nagyobb divat újraalkotni a kiskori fotókat, de nem mindegyiket muszáj. A pelenkázós képeket sem kell a mai korba helyezni, ahogy a szülőkkel fürdős fotókat sem szerencsés reprodukálni. Tyler Walker mégis megtette, és senki nem tud mit kezdeni vele. CsaládOrigoKözös fotón Liptai Claudia gyerekei: Panka és Marcihttp://www.life.hu/csalad/20170422-kozos-foton-liptai-claudia-gyerekei-panka-es-marci.htmlLiptai Claudia fotója a cukiságok cukisága. Egy fotón mutatta meg két gyerekét, és azt, mennyire szeretik egymást. CsaládOrigoSzaftos pletykák, megdöbbentő titkok - Kitálaltak a sztárgyerekek dadusai http://www.life.hu/csalad/20170420-kitalaltak-a-sztargyerekek-dadusai.htmlHol van már a csodálatos Mary Poppins, A muzsika hangja szeretetre méltó Mariája, vagy éppen a kissé ijesztő külsejű, de annál melegszívűbb Nanny McPhee? A filmbéli jóságos, megbízható dadusoknak úgy tűnik leáldozott, helyüket pedig számító, pénzéhes kígyók vették át – legalábbis nagyjából ezt gondolhatják Hollywood sztáranyukái, akiknek az utóbbi években igencsak meggyűlt a bajuk gyerkőceik felvigyázóival. Család--Felelőtlen szülők és ottfelejtett gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20170403-felelotlen-szulok-akik-elfeledkeztek-gyerekeikrol.htmlBár ítélkezni nem szeretnénk, mégis azt kell mondjuk, nehéz elképzelni, miként kerülhet egy szülő olyan helyzetbe, hogy elfeledkezzen saját gyerekéről. Az alábbi családok egészen elképesztő szituációkba kerültek, és sok esetben csak a szerencsén múlt, hogy figyelmetlenségükből nem lett tragédia. Család--33 éves lett Király Viktor: így nézett ki gyerekként - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170329-33-eves-lett-kiraly-viktor.htmlKirály Viktor ma ünnepli a 33. születésnapját, amiről természetesen testvére, Király Linda sem feledkezett el. Gyerekkori képpel köszöntötte öccseit! CsaládFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.