Reese Witherspoon lánya szégyent hozott az anyjára: Fotók

Ava Phillippe fotók Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17 éves lány túllőtt a célon, most pedig főhet a feje a napvilágra került fotói miatt. Édesanyja sem büszke rá, ez szinte biztos. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Reese Witherspoon a napokban töltötte be 41.életévét. A sztáranyuka felett azonban megállt az idő, hiszen még mindig pontosan olyan bájos az arca, mint 15 évvel ezelőtt. Nem is csoda ezután, hogy a 17 éves Ava-val úgy festenek, mint két tojás.

Ava éppen egy szál cigarettával a kezében sétál Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Ngre

Azonban a tinilány a napokban kissé túlzásba esett, és az édesanyja születésnapját elég sajátosan ünnepelte meg. A barátaival bulizni indultak, és gyakorlatilag bárki készíthetett volna róluk képeket, ugyanis egy darabig Ava ezzel egyáltalán nem foglalkozott.

A róla készült lesifotókon jól látszik, hogy a szőke lány dohányzik, ám azt nem tudni, hogy a szülők tudnak-e lányuk rossz szokásáról.

Reese Witherspoon nem büszkélkedik most a lányával Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Ngre

Kicsivel később a sztárcsemete is rájött, hogy nem volt jó ötlet ész nélkül mutatkozni a nyilvánosság előtt, de már hiába takargatta az arcát, hiszen addigra rengeteg fotó készült róla.

A színésznő rendszeresen készít anya-lánya szelfit imádott nagylányával (is), de valószínűleg most egy darabig nem fogja erőltetni, hogy Ava nyilvános képeken szerepeljen.

Aleska a Tinderen keres pasit - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-aleska-a-tinderen-pasizik.htmlAktívan keresi párját Aleska, de egyelőre még nem talált olyat, akivel szívesen találkozna is. A Tinderen próbálkozik, és elárulta, milyen típusú pasit fog választani! TV + Sztárok--Gaál Noémi visszatér a képernyőre?http://www.life.hu/sztarok/20170324-gaal-noemi-visszater-a-mediaba.htmlGaál Noémi Abaházi Csaba, Dudás Ádám és Vágó Piros vendége volt a Sláger FM reggeli műsorában, ahol a többi között jövőjéről is beszélt... TV + Sztárok--Tóth Gabi nagyon örül az Év énekesnője díjnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170324-toth-gabi-orul-az-ev-enekesnoje-dijnak.htmlTóth Gabié lett a megtisztelő díj, idén ő lett az Év énekesnője. A sztár a Life.hu-nak elárulta, milyen öröm is ez számára, valamint azt is, hogy hol tartja az ereklyéit.TV + SztárokOrigoIszak Eszti elárulta, miért tűnt el- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-iszak-eszti-nem-akart-maganeleterol-nyilatkozni-video.htmlIszak Eszti tavasztündérként libegett csodaszép selyem ruhájában az idei Glamour Gálán. Kollégánkank azt is elárulta, miért láthatjuk mostanában csak ritkán hasonló rendezvényeken.TV + Sztárok--Dukai Regina elárulta, kit látogatott meg Dominikán- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-dukai-regina-dominokan-nyaralt-video.htmlDukai Regina egyenesen Dominikáról érkezett a Glamour Gálára. Csokibarnán és kipihentem mesélte el, kit látogatott meg a fantasztikus, egzotikus szigeten.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs barátja védette le a Morning Show-thttp://www.life.hu/sztarok/20170324-sebestyen-balazs-baratja-vedette-le-a-morning-show-t.htmlSebestyén Balázsék nem folytathatták műsorukat Morning Show néven, ugyanis azt a nevet levédette valaki más. Kiderült, hogy a műsorvezető egyik barátja/üzlettársa szúrta őt hátba, majd eladta a brandet a Class FM tulajdonosának. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.