A különleges Dimitri Portwood nevet kapta Mila Kunis és Ashton Kutcher kisfia

keresztnév Ashton Kutcher Mila Kunis kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunis november 30-án hozta világra második gyermekét, aki különleges, szokatlan nevet kapott.

Mila Kunis és Ashton Kutcher kisfiának születését december 2-án jelentették behivatalosan Kutcher weboldalán, az aplus.com-on, és a baba nevét is rögtön elárulták. A kisfiú a különleges Dimitri Portwood keresztneveket kapta édesanyja orosz származása miatt.

Ashton Kutcher és Mila Kunis Forrás: Thearon W. Henderson / Getty Images North America / AFP

A sztárpár még nem mutatott fotót a kis Dimitriről, és valószínű nem is fognak. Kutcher ugyanis azt nyilatkozta, hogy meg szeretnék hagyni gyerekeinek a választás jogát, hogy a nyilvánosság előtt akarják-e élni az életüket, vagy sem.

Ezerrel pörög Csobot Adél és Istenes Bence - Ki vigyáz a babára?http://www.life.hu/csalad/20161203-csobot-adel-a-sztarban-sztar-plusz-1-kicsi-zsuritagja-istenes-bence-pedig-a-valovilagot-es-az.htmlSok elfoglaltsága van mostanában Csobot Adélnak és Istenes Bencének. Az énekesnő a Sztárban sztár +­1 kicsi zsűritagja lett, Bence pedig a ValóVilágot és az X-Faktort vezeti. No, de ki vigyáz ilyenkor a babára? CsaládOrigoA házasságnak még a vallás sem tud gátat szabni – Így csereberélik hitüket a sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20161202-hiressegek-akik-vallast-valtottak-a-hazassaguk-miatt.htmlMi történik, ha két eltérő vallást gyakorló híresség egymásba szeret? A hőn áhított házasságért még a hitüket is hajlandóak sutba dobni. Jobb esetben aztán boldogan élnek, míg meg nem halnak, rosszabb esetben viszont a válás után a vallást váltó fél szépen visszakullog eredeti gyülekezetéhez. Család--Így fest Nyertes Zsuzsa lányahttp://www.life.hu/csalad/20161202-nyertes-zsuzsa-es-lanya-fantasztikus-kapcsolatban-vannak.htmlNyertes Zsuzsa és lánya a kezdetek óta különlegesen jó kapcsolatot ápolnak. Család--Kovács Ákos elárulta, hogy mik az előnyei a nagy családnakhttp://www.life.hu/csalad/20161202-kovacs-akos-szerint-ezert-erdemes-sok-gyermeket-vallalni.htmlNégy gyermeket nevel Kovács Ákos és felesége, de a zenész elmondása szerint mindegyik egy külön világ. Az énekes kifejezetten szereti, hogy nagy családban él, egyszerűen azért, mert szép. CsaládFotó: Bielik István - OrigoGyőrfi Pál régen nem tervezett nagy családot http://www.life.hu/csalad/20161202-gyorfi-pal-nem-gondolta-hogy-4-gyermekes-apa-lesz.htmlSokan csodálják, ha valaki több, mint 3 gyereket vállal, a sztárok világában is van erre példa. CsaládOrigoHarmadik babára vágyik Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20161202-sarka-kata-harmadik-gyereket-akar.htmlNagyon hamar, a húszas évei elején vált anyukává Sarka Kata, ráadásul nincs nagy korkülönbség a két gyermek között. A műsorvezető azt érzi, nem tudta úgy igazán kiélvezni a várandósságot, hiszen egy pici babáról kellett közben gondoskodnia. Ezért is szeretne egy harmadik gyermeket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.