Kórházban tartotta a tejfakasztóját Gönczi Gábor

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Születés Gönczi Gábor kisbaba család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények újdonsült apukája a kórteremben tartotta a tejfakasztó buliját.

Teljes egészségnek örvend Gönczi Gábor és családja. A kisbaba november 15-én született, és azóta már kezdenek belekóstolni a különböző szülői szerepekbe.

A 41 éves férfi csodálattal, meleg szívvel mesélt a szülés körüli élményekről. Ahhoz képest, hogy gyenge idegzetűnek tartja magát, úgy véli vétek lett volna ezt a közös élmény kihagyni. Büszke szerelmére, aki mindössze néhány óra alatt, természetes úton hozta világra gyermeküket.

„Életre szóló szövetség, ami ott férfi és nő között kötődik: nincs más élmény, ami ennyire össze tud kötni két embert." – mesélte a hot! Magazinnak.

Gönczi Gábor műsorvezető apa lett Fotó: Szabó Gábor - Origo

A kórházban szinte folyamatos volt a látogatók sora, és Gábor is igyekezett minél több időt bent tölteni velük. A TV2-nél hatalmas szeretettel, ajándékokkal fogadták Áron megérkezését, a Tények szerkesztősége pedig egyöntetű tapssal üdvözölte Gábort, mikor először belépett az ajtón.

Adások után mindig visszaszökött egy kicsit a kórházba, és azt is elárulta, hogy a tejfakasztó is ott került megrendezésre.

„A tejfakasztó bulim is velük, hármasban, a kórteremben telt. Vettem egy üveg pezsgőt, és megvártam, míg elalszanak. Hosszú órákig gyönyörködtem a családomban, végiggondoltam, hogy min mentem keresztül az elmúlt években, hogy Ildi hogyan aranyozta be az életemet, és hogyan jutottam el vele idáig. Boldog voltam, megkönnyeztem a pillanatot, és két-három pohár után elnyomott az álom." – vallotta be a megható pillanatot Gábor.

A kicsi azóta szépen cseperedik, szülei szerencséjére az éjszakákat is átalussza.

Kisbabát vár az X-Factor sztárja, Cheryl http://www.life.hu/csalad/20161130-kisbabat-var-az-x-factor-sztarja-cheryl.htmlMár nem tagadhatja tovább a brit X-Factor sztárja, Cheryl, hogy bizony gyermeket vár. Család--Cukin kerekedik Geri Horner, az egykori Geri Halliwell pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20161129-cukin-kerekedik-geri-horner-az-egykori-geri-halliwell-pocakja.htmlGeri Horner, alias Geri Halliwell szívesen mutatja meg képmegosztó oldalán terhességének fontos mozzanatait, kerekedő pocakját. Ezúttal is így tett Ginger Spice, és meg kell hagyni, remekül áll neki a terhesség. CsaládOrigoA stresszes kismama szilánkokkal hinti gyermeke útját?http://www.life.hu/csalad/20161128-az-anya-es-a-gyerek-viszonya-es-annak-hatasao-a-magzati-korban.htmlGyermekünkkel szemben tanúsított magatartásunk, a rá mutató érzelmi hatásunk nem a baba megszületésével kezdődik. A pici magzatkorában is elszenvedhet olyan károkat, melyek később szinte bombaként robbanhatnak. Család--Jennifer Lopez megmutatta gyönyörű kislányát, Emme-t közösségi oldalánhttp://www.life.hu/csalad/20161129-jennifer-lopez-megmutatta-gyonyoru-kislanyat-emme-t-az-instagrammon.htmlJennifer Lopez roppant büszke gyermekeire, különösen kislányára, akiről a minap egy gyönyörű képet is mutatott a közösségi oldalán. CsaládOrigoSarka Kata megmutatta, hogyan készül a karácsonyrahttp://www.life.hu/csalad/20161128-sarka-kata-megmutatta-hogyan-keszul-a-karacsonyra.htmlSarka Katáéknak nagyon más lesz az idei karácsonyuk, mint a korábbiak. Nem úgy fognak ünnepelni mint eddig, egyedülálló anyaként készül az ünnepre. CsaládOrigoSztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleikhttp://www.life.hu/csalad/20161125-hiressegek-gyerekei-akik-szegyent-hoztak-hires-szuleikre.html„A fiú nem bűnhődik az apa bűne miatt, az apa sem bűnhődik fia bűne miatt” – mondja Ezékiel könyve. A következő híres apák, ha nem is bűnhődtek vagy bűnhődnek gyerekeik hibái miatt, de az biztos, hogy egy-egy botrányosabb húzásuk után azért egy kicsit elszégyellik magukat. Jöjjenek a sztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.