Sztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleik

Forrás: AFP, Instagram/chethanx -
Tom Hanks Laurence Fishburne Jon Bon Jovi család sztárok Marlon Brando szégyen gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„A fiú nem bűnhődik az apa bűne miatt, az apa sem bűnhődik fia bűne miatt” – mondja Ezékiel könyve. A következő híres apák, ha nem is bűnhődtek vagy bűnhődnek gyerekeik hibái miatt, de az biztos, hogy egy-egy botrányosabb húzásuk után azért egy kicsit elszégyellik magukat. Jöjjenek a sztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleik.

Jon Bon Jovi legrosszab rémálma: lánya túladagolta magát

Jon Bon Jovi 1989-ben vette feleségül középiskolai szerelmét, Dorothea Rose Hurley-t, házasságukból négy gyermekük született, két lány és két fiú. Az énekes példás családapaként éli életét, a családi harmóniára azonban az elmúlt években gyakran vetült árnyék, az 1993-ban született lány, Stephanie Rose balhéi miatt.

A lány az egyetemi évei alatt közeli batárságba került a kemény drogokkal, és a helyzet odáig fajult, hogy 2012-ben majdnem meghalt, amikor a kollégiumban túladagolta magát heroinnal. Stephanie-ra eszméletlenül találtak a szobájában, azonnal kórházba vitték, és csak a szerencsének köszönheti, hogy meg tudták menteni az életét. A kórházi rehabilitáció után elvonóra ment, aminek – és szülei töretlen támogatásának – hála ma már teljesen megszabadult függőségétől.

Bon Jovi lányával, Stephanie Rose-zal Forrás: AFP

A keresztapa gyermekei: a Brando-tragédia

Marlon Brando az egyik legnagyobb színészlegenda, akinek legendásan tragikus családi élet jutott. Az 1970-ben született lánya, Cheyenne élete hamar kisiklott, kamaszkorában gyógyszer- és drogfüggővé vált. Húszévesen beleszeretett egy Dag Drollet nevű fiúba, akitől teherbe esett, és beköltöztek Marlon Brando lakásába Los Angelesben, ahol 1990-ben Brando fia, Cheyenne féltestvére Christian agyonlőtte Dag Drolletet. Christian tagadta, hogy előre megfontolt szándékkal ölt volna, állítása szerint véletlenül sült el a pisztoly, amivel csak megfenyegette a másik férfit, mivel az állítólag megverte Cheyenne-t. Az egyébként is labilis idegállapotú Cheyenne elméje Dag halála után megbomlott, skizofréniát diagnosztizáltak nála, öt évvel a történtek után pedig, amikor elveszítette Tuki nevű fia felügyeleti jogát, felakasztotta magát.

Marlon Brando fiával, Christian Brandóval az ítélet kihirdetése után Forrás: AFP

Christian Brandót a bíróság 1990-ben gyilkosság vádjával elítélte, 1996-ban szabadult, egy évvel az után, hogy húga felakasztotta magát. 2001-ben Christian ismét bajba került, őt gyanúsították szeretőjének – aki a színész Robert Blake felesége volt – a megölésével, de bizonyítékok hiányában végül nem emeltek vádat ellene. 2005-ben felesége, Deborah súlyos bántalmazása miatt állt bíróság előtt. Christian súlyos betegség után 2009-ben, 49 évesen hunyt el.

Laurence Fishburne mocskos kis titka: a pornós lánya

Laurence Fishburne-t valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, az Emmy- és Tony-díjas színészt tömérdek szerepben láthattad már a mozivásznon. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy 1991-ben született lányával, Montanával 2010-ben megszakította a kapcsolatot, mert az akkor 19 éves lány elkezdett pornófilmekben szerepelni. A lány pornós karrierje azonban hamar befuccsolt, két emlékezetes szexvideó után nem folytatta tovább a szakmát.

Laurence Fishburne és pornós múltú lánya, Montana Forrás: AFP

Tom Hanks és Chet Hanks – a család fekete báránya

Tom Hanks a hollywoodi színészgárda egyik legszerethetőbb karaktere, akinek élete mindig is mentes volt a botrányoktól – nem úgy lázadó fia élete. Hanksnek egyébként összesen négy gyermeke van: kettő első feleségétől, Samantha Lewestól, és kettő jelenlegi nejétől, Rita Wilsontól. A szóban forgó botrányhős pedig a második házasságából, 1990-ben született Chester Marlon "Chet" Hanks. A fiú állítólag 16 éves kora óta küzd drogfüggőséggel, emiatt és egyéb balhéi miatt pedig többször összetűzésbe került már a törvénnyel. A wannabe rapper tavaly például a dél-angliai Gatwick repülőtér közelében egy négycsillagos szállodában 2000 fontnyi (kb. 820 ezer forint) kárt okozott azzal, hogy a szobájában található tévét a falhoz vágta, és poharakkal dobálta a fali tükröt.

Tom Hanks és Chat Hanks Forrás: AFP, Instagram/chethanx

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.