Megszületett Liptai Claudia kisfia

baba Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
BRÉKING! Megszületett Liptai Claudia kisfia.

Liptai Claudia egy kedves kis bejegyzésben tudtatta követőivel, hogy megszületett kisfia, akit Marcell Ádám névre kereszteltek. A mama és a baba is jól van. Gratulálunk!

Edward Norton nem szereti a sztáréletethttp://www.life.hu/csalad/20161028-edward-norton-utal-sztarnak-lenni-bujkal-a-fotosok-elol.htmlEdward Norton nem kedveli a rivaldafényt, szinte alig lehet róla hallani. Második gyerekének születéséről is csak véletlen értesült a bulvársajtó... Család--Geri Halliwell kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20161028-a-spice-girls-egykori-enekesnoje-tul-a-negyvenen-kisbabat-var.htmlA Spice Girls egykori vörös démona második gyermekét hordja a szíve alatt. Állítása szerint férjével már lemondtak arról, hogy közös gyerekük is legyen. Család--Muri Enikő édesanyja miatt költözött el a szülői házbólhttp://www.life.hu/csalad/20161028-muri-eniko-edesanyja-miatt-hagyta-el-a-csaladi-feszket.htmlMuri Enikő karrierje az X-faktrorban kezdődött, azóta pedig sebesen szárnyal felfelé. Jelenleg a Tv2 Sztárban sztár című műsorában csillogtatja meg tudását hétről hétre. Családjáról viszont csak nagyon ritkán mesél az énekesnő... CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huKét éve házas az örök agglegény, George Clooney: Így kérte meg Amal kezét!http://www.life.hu/csalad/20161020-george-clooney-es-felesege-amal-mar-ket-eve-hazasok.htmlGeorge Clooney, az egykor örök agglegény hírében álló világsztár két éve mondta ki a boldogító igent szerelmének, Amalnak. Bár azóta többször is felröppent a hír, hogy válságban a házasságuk, mindig rácáfoltak, azóta is boldogok. Család--Így köszöntötte 20 éves lányát Madonna: Ritkán látott családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20161015-madonna-meghato-fotoval-koszontotte-lanyat-szuletesnapjan.htmlMadona elsőszülött gyermeke, Lourdes a napokban ünnepelte születésnapját. A jeles alkalomból megható fotóval köszöntötte őt világhírű édesanyja. Család--Som-Balogh Edina sokszor sír mostanábanhttp://www.life.hu/csalad/20161020-som-balogh-edinat-erzekennye-teszi-a-terhesseg-sokszor-sir-mostanaban.htmlA Barátok közt egykori Kingája második babáját hordja a szíve alatt. Nagyon boldog időszakát éli, hiszen férje, kisfia Noel és a pocaklakó jelentik számára a mindenséget. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.