Idilli családi boldogság - Meleg sztárpárok és gyermekeik

Forrás: Instagram/Neil Patrick Harris -
homoszexuális Jodie Foster meleg Neil Patrick Harris család Matt Bomer homoszexualitás leszbikus Cynthia Nixon gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anya, anya, gyerekek vagy apa, apa, gyerekek. A homoszexuális párok gyermekvállalása hazánkban még ma is kiveri a biztosítékot, míg a tőlünk nyugatabbra fekvő országokban már sokkal elfogadottabb, sőt majdhogynem megszokott látvány, ha egy meleg pár babakocsival sétálgat. 

A melegek gyermekvállalása ellen sokan olyan érveket szoktak felhozni, hogy a homoszexuális párok nem nyújtanak megfelelő példát a közösen nevelt gyermeknek, sőt, egy ilyen kapcsolat káros a gyerekek fejlődésére.

A homoszexuális emberek viszont a heteroszexuális házasságokat kérdőjelezik meg:

mennyivel jobb egy rossz házasságban élő vagy erőszakos, esetleg iszákos apával és anyával felnőni, mint egy rendezett meleg kapcsolatban?

Forrás: Thinkstock

A téma igencsak megosztja a társadalmat, az azonban vitathatatlan, hogy az alábbi meleg sztárpárok boldogságban és harmóniában nevelik cuki csemetéiket.

Matt Bomer és Simon Halls

Biztosak vagyunk benne, hogy Matt Bomer coming outja nők millióinak törte össze a szívét. Az elképesztően sármos színész szexuális hovatartozásáról régóta pletykáltak, 2012-ben aztán egy díjátadón pontot tett a találgatások végére, amikor is beszédében köszönetet mondott párjának, Simon Hallsnak. Újságíró szerelmével három fiúgyermekük van, akik közül ketten ikrek. Az első fiuknak Matt a biológiai apja, az ikreknek pedig Simon, mindhárman béranyuka segítségével jöttek a világra.

Forrás: Youtube

Neil Patrick Harris és David Burtka

Neal Patrick Harris kilenc évig játszotta a CBS nagy sikerű szériája, az Így jártam anyátokkal szívtipróját, a csajozást művészi szintre emelő Barney Stinsont. Harris 2006 óta nyíltan vállalja melegségét, akkor a sajtónak azt mondta: "Büszkén állíthatom, hogy boldog meleg férfiként élek örömteli életet." A színész 2010-ben jelentette be, hogy partnerével, David Burtkával egy béranya segítségével ikreket várnak, akik az év októberében szerencsésen meg is érkeztek. A pár 2014 őszén Olaszországban mondta ki a boldogító igent.

Forrás: Instagram/Neil Patrick Harris

Cynthia Nixon és Christine Marinoni

A Szex és New York sorozat Mirandája több mint egy évtizeden át játszotta a négy férfifaló New York-i szingli egyikét, aki sorozatbeli szerepe szerint több tucat férfit is magáénak tudhatott. Ezzel szemben 2012 májusában hivatalosan is összekötötte életét párjával, Christine Marinonival. A nyíltan leszbikus pár kapcsolata ekkor már 2004 óta tartott. A 49 éves színésznőnek és párjának már van egy közös kisfia, Max Ellington, akinek Christine adott életet még 2011 februárjában. Cynthia Nixonnak előző házasságából van egy 19 éves lánya, Samantha, és egy 13 éves fia, Charles, akiknek a színésznő exférje, Danny Moses az édesapjuk.

Forrás: Instagram/Cynthia Nixon

Jodie Foster és Alexandra Hedison

Az 52 éves színésznő karrierje során gondosan ügyelt arra, hogy csak annyit mutasson meg magából a világnak, amennyi feltétlenül szükséges. A sztár figyelt magánélete védelmére, ezért is lepett meg mindenkit, amikor 2013-ban, a 70. Arany Glóbusz-gálán leszbikusságáról vallott. Foster ekkor korábbi szerelmét, Cydney Bernardot említette. Bár azóta elváltak, Foster gyermekeit, a 16 éves Charlest és a 14 éves Kitet közösen nevelik. 2014-ben aztán alig egy év együttélés után barátnőjével, Alexandra Hedisonnal mondták ki a boldogító igent. Jodie gyermekeinek vér szerinti apjáról egyébként semmit nem tudni.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.