Sütő Enikő tizenegyszer volt terhes, de soha nem született gyermeke

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sütő Enikő család vetélés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete egy nehéz időszakáról mesélt Sütő Enikő, aki elárulta, tizenegyszer volt várandós, de minden gyermekét elvesztette a második-harmadik hónapban. 

Ahogy korábban a Life.hu-nak is elárulta, Sütő Enikő életébe nem volt beleírva a gyerek - pedig sokáig szeretett volna anya lenni, a sok vetélés és egy sikertelen örökbefogadási kísérlet után azonban feladta.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Tizenegyszer voltam várandós, ebből kétszer méhen kívüli terhességem volt" - nyilatkozta a gyönyörű modell a Life.hu-nak. Kilencszer elvetéltem és kétszer művi úton kellett a terhességemet megszakítani. Mindegyiknél azt hittem, hogy belehalok. (...) Egyszer pedig örökbe akartam fogadni egy kislányt, de a végén ez nem sikerült" - árulta el Enikő, aki a szörnyű tragédiák sora után is mindig megtalálja az életben a szépséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.