Legendák születtek ebben a házban - Eladó John Lennon otthona

ház John Lennon ingatlan otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak a fanatikus Beatles-rajongónak, akinek minden vágya megvásárolni John Lennon egykori otthonát.

A Surrey-ben található pompás Tudor stílusú ház volt Lennon és első felesége, Cynthia otthona 1964 és 1968 között. A háromszintes, hat hálószobás vityillóhoz egy gyönyörűen karbantartott, 6000 négyzetméteres kert és egy úszómedence is tartozik, az ára pedig potom 15 millió font. A Kenwood névre keresztelt birtokot Knight Frank ingatlanügynök "luxus családi otthonként" hirdeti. A házat először T. A. Allen nevezte el "Brown House"-nak, és 1913-ban a Love&Sons helyi építőipari cég építette fel. A későbbi tulajdonos, Ken Wood adta az új nevét az ingatlannak.

http://kenwoodlennon.blogspot.hu
http://kenwoodlennon.blogspot.hu

Nézd meg a házat kívül-belül! Kattints a képre!

John Lennon még 1964 júliusában vette meg a házat a The Beatles csapat könyvelői, dr. Walter Strach és James Isherwood tanácsára. Korábban egyébként Cliff Richard és Tom Jones is a környéken vett magának házat, sőt, a luxusotthon közel van a Sunny Heights birtokhoz, ahol anno Ringo Starr lakott. De George Harrisonnak sem kellett pár percnél többet utaznia, ha a banda tagjaival akart találkozni. Lennon háza egyébként a róla készült Imagine: John Lennon című filmben is feltűnik pár képkocka erejéig.

A legenda szerint Lennon itt töltött pár napot az LSD nevű kábítószer bűvöletében. Ez a pár nap pedig nem sokkal azelőtt volt, mielőtt a zenész azt az ominózus nyilatkozatát tette, melyben kifejtette, hogy a The Beatles népszerűbb, mint Jézus. Lennon egyébként a Cynthiával való szakítása után költözött ki a házból, melyet nem sokkal később Bill Martin, a Puppet on a String és a Congratulations című dalok szerzője vásárolt meg. Azóta többször új tulajdonosa lett az otthonnak, és most ismét szabad a vásár.

Rákkeltő, hormonhatású anyagok a zöldségekben és gyümölcsökben - Ezekkel vigyázz!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120810-rakkelto-hormonhatasu-anyagok-a-zoldsegekben-es-gyumolcsokben.htmlHajdú Péter féltékeny a feleségére?http://www.life.hu/hazitunder/20120812-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-marketingeskent-nagyon-sikeres.htmlNem volt más választása: ettől a pazar luxuslakástól kellett megszabadulnia Nicole Kidmannekhttp://www.life.hu/hazitunder/20120809-nicole-kidman-eladja-meses-new-yorki-ingatlanjat-ime-a-luxuslakas.htmlDugulás-elhárítás házilag: így kerüld el, hogy szerelőt kelljen hívnihttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20120808-dugulas-elharitas-hazilag-plusz-hazi-praktikak-ecet-szodabikarbona-hasznalataval.htmlÚjabb több ezres kiadás: szeptembertől kötelező a gázkészülékek ellenőrzésehttp://www.life.hu/hazitunder/20120808-gazkeszulekek-kotelezo-felulvizsgalata-uj-rendelet-irja-elo.htmlÚjítsd fel a lakást apró trükkökkel anélkül, hogy egy vagyont költenélhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120807-lakasfelujitas-koltseghatekonyan-dekortippek-ha-nem-akarsz-egy-vagyont-kolteni.htmlGarázsvásárok: oszd meg, élvezd és keress rajtahttp://www.life.hu/hazitunder/20120803-garazsvasarok-nem-kell-engedely-es-adozni-sem-utana.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.