Lajcsi kétszer sírta el magát Hajdú Péter interjúja közben

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos interjú megható Lajcsi sírás Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajcsi a szabadulása után egy nappal exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, amiben könnyeivel küszködve mesélt az elmúlt időszakról.

"Mire legyek büszke: arra, hogy meghurcoltak, hogy bazári majmot csináltak belőlem?"- mondta könnyek között Lagzi Lajcsi, akit Hajdú Péter többek közt arról kérdezett, mennyit tudott megőrizni korábbi büszkeségéből a történtek után. A zenész pedig egy igazán fájdalmas pillanatot is megosztott a műsorvezetővel. "A kisfiam, Lala 16 éves lett, és egész nap azt várta, hogy megcsörren a telefon, és én felhívom" - árulta el Lajcsi. Hajdú Péter egy nappal Lajcsi szabadulása után készített vele interjút, és a Mokkában elárulta: leginkább az érdekelte, Lajcsi hogyan élte meg az elmúlt időszakot, illetve miért tartották őt benn ennyi ideig.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.