Demcsák Zsuzsa: „Nem tudom, miért lett ebből könnyű testi sértés"

Demcsák Zsuzsa TV2 testi sértés Joshi Bharat férj bántalmazás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nem volt jelen a bírói indoklásnál, ezért nem tudja, miért lett visszaminősítve könnyű testi sértésnek a súlyos testi sértés kísérlete, amit férje ellene követett el.

Ahogy a Life.hu is megírta, Demcsák Zsuzsa szerdán a Facebookján reagált arra, hogy a bíróság felmentette a volt férjét. Zsuzsa csütörtökön szintén a Facebookjára szerinte bizonyító erejű fotókat töltött fel (néhány óra múlva azonban letörölte azokat), az alábbi megjegyzéssel: "Ez az, amit annyira szégyelltem. És ez a 'csak' pofon?" A műsorvezető Joshi Bharatnak a FEM3Café adásában beszélt arról, nem ő emelt vádat, ő csupán a rendőrséghez fordult védelemért, ezért indult el egy másfél évig tartó nyomozás, amely alapján megalapozottnak tartották a vádakat. Zsuzsa éppen azért nem érti, miért minősítették vissza a súlyos testi sértés kísérletéből könnyű testi sértésre a vádat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.