Inkognitóban érkezett Szabó Zsófi a VIVA Cometre

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Jóban Rosszban Szabó Zsófi Viva Comet 2014 inkognitó Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi egy éve még merész, szinte mindent látni engedő csipke- és tüllruhában érkezett a VIVA Cometre. Idén úgy kellett rá vadászni a hivatalos díjátadó után.

Alig lehetett a tömegben észrevenni Szabó Zsófit. A fiatal színésznő a színpadról a díjátadás után kollégájával, Baronits Gáborral érkezett a VIP szektorba, de sehol egy négyzetcentiméternyi tüll vagy csipke - tavaly ez nem így volt. A Jóban rosszban sztárja nemrég veszítette el édesapját, Szabó Gyulát. Az addig aktív társasági életet élő, közösségi média-függő lány szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Csak hetekkel később, nem is olyan régen tért vissza egy Facebook-poszttal.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Life.hu újságírójának sikerült a telefonjával lefotózni a színészeket, akik "nagyon gyorsan siettek is tovább", úgyhogy egyelőre sejtelmünk sincs, hogy kollégaként, barátként vagy párként érkeztek a VIVA Cometre, amelynek történéseiről itt olvashatsz bővebben.

/1406/Ferge201461224839Szabó Zsófi újra ragyoghttp://www.life.hu/bulvar/20140604-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-ujra-ragyog.htmlZsófi nemrég levágatta csodás hajkoronáját és kisfiús külsőre váltott, most azonban végre egy csajos fotót posztolt magáról.TV + Bulvár--Nagyon megváltozott Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140522-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-szinesznoje-nagyon-megvaltozott-rovid-haju-kepet-posztolt-facebookjara.htmlA Jóban Rosszban színésznője rövid hajú képet posztolt magáról Facebook-falára. Mintha egy másik ember lenne...TV + BulvárOrigoTelitalálat a rövid haj Szabó Zsófinakhttp://www.life.hu/trend/20140429-szabo-zsofi-a-tv2-n-futo-joban-rosszban-szinesznoje-levagatta-hosszu-szoke-hajat-es-szexi-rovidre.htmlA színésznőről Éder Krisztián készített különleges fotósorozatot. Szabó Zsófi a képek tanúsága szerint hatalmas változáson ment át. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.