5 dolog a VIVA Cometről, amit garantáltan nem felejtünk el

Forrás:RedLemon -
Viva Comet 2014 Kiszel Tünde Comet-gömb Puzsér Róbert emlék maradandó Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni és Kiszel Tünde sokkoló ruhája, Puzsér Róbert kiakadása – ez csak egy kis ízelítő a VIVA Comet 14 éves történelméből, amit tuti nem felejtünk el egyhamar.

Június 11-én jön a nyár legmenőbb zenei gálája, a VIVA Comet. Ahogy a Life.hu is megírta, Iszak Eszti, a Comet műsorvezetője már nagy erőkkel készül. A 800 fős technikai stáb a nézők minden igényéről gondoskodik majd, de ahogy a múltban, úgy idén is előfordulhatnak váratlan szituációk. Íme, néhány maradandó sztori:

Kiszel Tünde, a gálák réme

Forrás: RedLemon

Adódott már úgy, hogy a naptárával szívesen pózoló celebet nem engedték be díjátadóra, a VIVA Cometre azonban Tünde eddig jobbára bejutott. A TNT-s Inti épp azt sérelmezte, hogy a magyar sztár díszes nagyestélyiben sétált végig a VIP-buliban, mintha mi sem lenne természetesebb. A szóváltás igencsak nagy vihart kavart a gála körül, legalább akkorát, mint amikor Fluor Tomi keresetlen szavakkal illette a naptárdívát és a videó az internetre is felkerült.

Puzsér a nagyszínpadon akadt ki

Forrás: RedLemon

Az ország megmondóembere 2012-ben Verrasztó Evelynnel együtt adta át a Legjobb női előadónak járó Comet-gömböt Tóth Gabinak, előtte azonban megfontoltan, de kíméletlenül végigostorozta a popszakmát.

Tolvai Reni mindent megmutatott

Forrás:RedLemon

A Megasztár győztese sosem a visszafogottságáról volt híres, az énekesnő a Cometen villantott olyan merész ruhát, amilyet még a bulvárvilágban is ritkán látni: deréktól felfelé csaknem teljesen átlátszó koktélruhában mutatkozott - a fotósok nagy örömére. Szettjét azóta is emlegeti a szakma.

Palvin Barbiról kiderült egy nagy titok

Forrás: RedLemon

A szépséges magyar modell a Cometen bevallotta, hogy bolondul a mesékért, reggelente SpongyaBobbal kezdi a napot, így stílusosan a Nickelodeon mesehősével vonult be a vörös szőnyegen.

Amikor mindenki a Comet-gömböt kereste

2009-ben balszerencsésen kezdődött a gála, elveszett az egyik Comet-gömb. A több százezer forint értékű díjat a zenecsatorna égen-földön kereste, de nem találta. Hogy a dobozát összecserélték valamivel, vagy sem, az mind a mai napig rejtély.

Dögös test a sztárok tippjeivel - így edzenek a VIVA Comet jelöltjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140604-viva-comet-2014-igy-edz-der-heni-enekesno-es-cserpes-laura-enekesno-a-dijatado-elott.htmlDér Heniről jól tudjuk, hogy imád edzeni, és ez meg is látszik rajta: a teste izmos, szálkás és szexi. Cserpes Laura sem panaszkodhat: a fiatal énekesnő is formás, nem hiába, hiszen az étkezésére és a testmozgásra is odafigyel. A 2014-es VIVA Comet legjobb énekesnő-jelöltjeitől érdemes tanulni, ha te is fogyni és izmosodni szeretnél!Ez Zsír!OrigoVilágsztárral duettezik Tóth Gabi a VIVA Cometenhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-david-correy-vilagsztarral-duettezik-a-viva-comet-galan.htmlDavid Correy a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra készült slágeréhez választotta duettpartnernek Tóth Gabit.TV + BulvárOrigoGigi és Hien ismét egymásnak feszül a 14. Viva Cometenhttp://www.life.hu/bulvar/20140403-gigi-es-hien-ismet-egymasnak-feszul-a-14-viva-cometen.htmlA rajongók Gigit és Hient is a legjobb női előadó kategóriában jelölték a 14. VIVA Comet díjra, amelyet június 11-én adnak át. A két énekesnő az idén már negyedszer birkózik meg egymással.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.