Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett kortalan szépség Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat tanulunk az életről azoktól, akik átalakításra érkeznek hozzánk. Ennyit azonban még egyetlen vendégünk sem adott nekünk, mint Marika. Öröm volt vele beszélgetni, nagyon tanulságos volt!

Marika a napokban ünnepelte a 75. születésnapját, ajándékként pedig (sok más mellett) egy átalakítást kapott lányától és tőlünk. "A lányom szólt, hogy nagyon szeretne engem meglepni egy fotózással. Először nem is értettem, hogy mire gondolhat pontosan, aztán mikor elmesélte, miről is lesz szó, teljesen le voltam forrázva. Életemben nem fordult elő még ilyesmi velem! Végül úgy éreztem, hogy ha ezzel a lányomat boldoggá teszem, akkor eljövök."

Utoljára diáklányként járt fotózáson, 55 évvel ezelőtt, tehát a jelenlegi szituáció merőben új volt Marika számára: smink, új frizura, fotózás, stylistok. Mindezek ellenére egy pillanatig tűnt csak félénknek érkezésekor, majd nagyjából 5 perc alatt mindenkit az ujja köré csavart a csapatból és ittuk minden szavát. "Két lányom van, négy unokám. 45 évig dolgoztam az egészségügyben: üzemi bölcsődét vezettem Budapesten 18 évig, majd gazdaságvezető voltam, szintén egy üzemi bölcsődében. Közben a lányokat egyedül neveltem, mert sajnos 32 évesen megözvegyültem. Mindig is nagyon fontos volt számomra, hogy a gyerekeim tanulhassanak, mára mindketten sikeresek a szakmájukban, az unokáimból is diplomás embereket szeretnék faragni. Ezt anyagilag is támogatom, mert szerencsére megtehetem. Mindent a magam erejéből értem el, erre büszke vagyok."

/1409/Marik2014923143330

Nemcsak erre lehet büszke Marika, hanem arra is, hogy milyen elképesztő formában van! Érkezése után az első dolog, amire figyelmes lettem, az volt, hogy véletlenül elejtette a kulcsát. Többen ugrottunk, hogy felvesszük a földről, de még oda sem értünk, Marika mindenféle megerőltetés nélkül, fürgén hajolt le érte, felkapta és mintha mi sem történt volna, ment tovább. A titka a következő: "Nagyon szerettem táncolni, a mai napig rendszeresen mozgok. 50 évesen tanultam meg úszni például. Minden nap azért kelek fel fél 5-kor, hogy fél órát tornázzak, mert a rendszeres mozgás az alapja mindennek!" Órákig tudtam volna még vele beszélgetni az életről, azonban valamikor a munkának is el kellett kezdődnie.

Először Niki látott munkához: "Marika hajszínén nem változtattunk, mert nagyon szereti és elégedett az ősz hajszálaival, ami szerintem is nagyon szép. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy eleinte a fél csapat győzködte Marikát a festésről, a fél csapat meg ellene volt, de természetesen végül az ő szava döntött. Egyébként nagyon ritka, hogy valakinek ilyen szépen és egységesen legyen ezüstös a haja, ezért nem is bántuk végül, hogy nem változtattunk a színén. A hajhosszán viszont kicsit alakítottam, egy bájos frizurát vágtam neki."

Azután Oscar következett: "Arctisztítás után a csodakrémmel hidratáltam bőrét. Megigazítottam a szemöldöke kontúrját, majd finoman élénkítettem. Szemét természetes, matt földszínekkel festettem. Szempilláit barna színű szempillaspirállal dúsítottam. Orcáit barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítettem. Ajkának kontúrjához ajakkontúr-ceruzát használtam, amit az ajka egészén elsatíroztam, hogy tartós legyen majd rajta a természetes hatású ajakrúzs."

/1409/Marik2014923143410

Ruha: Benetton, Blézer: Benetton, Öv: Benetton, Cipő: Reserved

A Fashion Donor-lányok csodás szettet állítottak össze: "Ha valaki eddig nem találkozott a kortalan szépséggel, akkor tanúsíthatjuk, hogy Marika a megtestesítője ennek. Ízléséhez és tónusaihoz párosítva egy elegáns és nőies darabot választottunk mind a ruhát, mind a blézert illetően. Csak remélni tudjuk, hogy ebből a ragyogásból és életerőből, amit ő hordoz, ránk is ragadt egy kicsi a fotózás során."

/1409/Elk_p2014923144057

Amilyen kedves, aranyos és fegyelmezett Marika az életben, pont úgy viselkedett Kata gépe előtt is. Nagyon elégedett volt a végeredménnyel, amikor tükörbe nézett, mi pedig azzal, hogy milyen ügyesen pózol a fényképezőgép előtt. Így végül remek képek készültek, amelyek - reméljük - méltó helyre kerülnek majd a lakásban. Csak hogy mindig emlékeztesse Marikát arra, ő egy igazi, szuper nő, akiről sokan vehetünk példát. Nagyon jó egészséget kívánunk neki, és köszönjük az élményt!

Megújult külsővel tündököl Karina, aki a rövid hajért is rajonghttp://www.life.hu/atalakitunk/20140916-atalakit-a-jono-team-atalakitottuk-karinat-a-fiatal-anyukat.htmlMosolygósabb tükörképre, fiatalosabb megjelenésre vágyott Karina, a fiatal anyuka, akit ezen a héten vendégül láttunk. Az átalakulása elképesztő volt!ÁtalakítunkOrigoRamóna szeretné kihozni magából a legtöbbet nőként, nem csak anyakénthttp://www.life.hu/atalakitunk/20140902-atalakit-a-jono-team-noiesen-szepseget-hangsulyozzuk-ramonanak.htmlRamónát édesanyja nevezte be hozzánk egy átalakításra, szerinte ugyanis ráfér lányára egy kis változás, megújulás. A héten őt láttuk tehát vendégül.ÁtalakítunkOrigoCsajos napra vágyott a férfias szakmával büszkélkedő Fruzsihttp://www.life.hu/atalakitunk/20140818-atalakit-a-jono-team-noiesebb-kulsore-es-egy-csajos-napra-vagyott-a-fiatal-mernok.htmlHa valaki férfias szakmát választ, attól még öltözködhet nőiesen. Pont ezért látogatott el hozzánk Fruzsi, aki egy kis változatosságra és egy igazán klassz, csajos napra vágyott a fiús mindennapok között.ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.