2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Új, drámai külsőt villantott Sharon Stone - Fel sem lehet ismerni!

Forrás: AFP/Patrick Baz -
színésznő botox Sharon Stone Hollywood
Sharon Stone márciusban lett 65 éves, és egy tőle szokatlan fotóval ünnepelte meg születésnapját az Instagramon. A képet most kapta csak fel az internet népe.

Brutálisan piros, túlméretezett ajkakat villantott Sharon Stone idén márciusban az Instagramon. A fotó alá ezt írta: „Végre megcsináltam! Születésnapomra Hollywoodba mentem. Néha PONTOSAN azt kapod, amire vágysz."

Mielőtt bárki megijedne, hogy felfújatta az ajkait, a világhírű színésznő csak egy különleges formájú cukorkát vett a szájába. A kommentelők odáig voltak a képért, Octavia Spencer színésznő szerint pontosan az ilyen poénokért szeretik Stone-t.

Sharon Stone korábban arról beszélt, hogy rendszeresen járt botox-kezelésekre, ameddig agyvérzést nem kapott. Akkor átértékelt mindent.

„Voltak időszakok, amikor botoxoltattam, feltöltettem az arcom, aztán jött ez a masszív agyvérzés, és körülbelül 300 injekció kellett ahhoz, hogy az arcom lebénult fele újra mozogjon" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.