2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Fotó bizonyítja: férjhez ment Palvin Barbara

modell esküvő Palvin Barbara menyasszony Dylan Sprouse
Már napokkal ezelőtt elindultak a pletykák arról, hogy hamarosan férjhez megy Palvin Barbara, miután szeptemberben eljegyezte szerelme, Dylan Sprouse. A hírek igaznak bizonyultak: a fiatalok tegnap Magyarországon mondták ki a boldogító igent. 

Már márciusban arról lehetett hallani, hogy Palvin Barbit eljegyezte szerelme, Dylan Sprouse, ám a modell ezt többször cáfolta. A múlt héten azonban kiderült: mégis igaz volt a hír, a gyönyörű sztár menyasszony.

Barbi az Instagramon osztotta meg követőivel, hogy menyasszony lett, miután megjelent közös interjújuk a V magazinban, amiben azt is elárulták, hogy a lánykérés szeptemberben történt. A nagy hírt akkor akarták megosztani a nyilvánossággal, amikor úgy érezték, hogy készen állnak rá.

Palvin Barbi britishfashioncounci

A gyönyörű modell korábban már azt is elárulta, hogy az esküvőt Magyarországon szeretnék tartani. Arra azonban senki nem gondolt, hogy ilyen hamar sort kerítenek a nagy napra. A fiatalok tegnap egy Budapesthez közeli településen keltek - tudta meg a Bors.

"Már korábban hallottuk, hogy valami nagy esemény készülődik közelben, így elmentünk és körbenéztünk egy kicsit. Nem is kellett sokat várni, a délután folyamán azt láttuk, hogy gyülekezik a helyszínen a násznép. Egyszer csak a menyasszonyt is megpillantottuk, fantasztikusan nézett ki, a lélegzetünk is elállt"

– számolt be a lapnak egy helyi, aki egy fotót is küldött, amelyen csodaszép fehér ruhájában látható a menyasszony.

A fotó megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.