2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Hoppá! Harmadjára is férjhez ment Mádai Vivien?

esküvő torta szerelem magánélet Mádai Vivien
Két évvel ezelőtt jelentette be Mádai Vivien, hogy gyermeke apjával külön utakon folytatják tovább. A fiatal édesanyára azóta ismét rátalált a szerelem: párjával, úgy tűnik, hogy nemrég hivatalosan is összekötötték az életüket. 

Mádai Vivien pusztán néhány apró részletet oszt meg a magánéletével kapcsolatban, annyit tudni lehet, hogy az ELLE főszerkesztője két évvel a válása után már jó ideje boldog párkapcsolatban él egy neves ügyvéddel. A férfivel viszonylag hamar össze is költöztek, sőt Vivi ujjára hamar felkerült az eljegyzési gyűrű is.

Sokan úgy gondolják, hogy nemrég az esküvőre is sort kerítettek, erre utalhatnak Vivien sejtelmes fotói a közösségi oldalán. Az egyik képen egy gyönyörűen feldíszített terem látható, rengeteg fehér virág, egy hatalmas, fehér torta és egy lufi, melyen a Mr. és Mrs. felirat áll.

„best days of my love", azaz „szerelmem legjobb napjai" - írta a fotók mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.