Sztárok, akik egy forgatáson estek szerelembe

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Paramount/Paramount -
forgatás sztárok szerelem magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészeknek nincs egyszerű dolguk, pláne, mikor szerelmes jeleneteket, heves csókcsatákat kell élethűen a mozivászonra varázsolniuk. Olykor aztán olyan jól sikerül eljátszani a szenvedélyt, hogy végül a való életben is szerelem lesz belőle. Íme, néhány sztár, akik forgatáson habarodtak bele filmbeli partnerükbe.

Tom Cruise és Nicole Kidman

Tom Cruise és Nicole Kidman minden túlzás nélkül Hollywood egyik nagy álompárja volt. Az egykori partnerek a Mint a villám című dráma forgatásán szerettek egymásba, amikor Cruise még Mimi Rogers házastársa volt. A szerelmesek végül 1990-től egészen 2001-ig alkottak egy párt, össze is házasodtak, elmondásuk szerint igazán elsöprő, szenvedélyes szerelem volt az övék. Házasságuk megromlásához, végül a váláshoz az vezetett, hogy Kidman egy idő után másodlagosnak érezte magát Cruise mellett.

Tom Cruise és Nicole Kidman a Mint a villám című dráma forgatásán szerettek egymásba Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Paramount/Paramount

Antonio Banderas és Melanie Griffith

Antonio Banderas és Melanie Griffith 1989-ben a vörös szőnyegen találkoztak a 61. Oscar-díjátadón. Banderast már akkor lenyűgözte Griffith szépsége, de végül hat évvel később, 1995-ben, a Hárman párban című spanyol romantikus vígjáték forgatása során szerettek egymásba. Egy évvel később örök hűséget fogadtak egymásnak, majd megszületett közös gyermekük is, Stella del Carmen. Házasságuk 18 évig tartott, békében, egyetértésben váltak szét az útjaik. Barátságuk azonban azóta is töretlen.

A Hárman párban című spanyol romantikus vígjáték forgatása során szerettek egymásba Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Meg Ryan és Russel Crowe

A két világhírű színész a Túszharc című film forgatása alatt került közel egymáshoz 2000-ben, azonban jócskán megnehezítette a helyzetüket az, hogy ekkor még Ryan a szintén színész Dennis Quaid felesége volt. 2001-ben a színésznő benyújtotta a válópert, ami nem kedvezett a népszerűségének, sokan támadták a döntése miatt. A szétválás végül annyira megviselte Ryant, hogy Crowe-val történő viszonyát is felrúgta, így két szék közül a pad alá esett.

Meg Ryan és Russell Crowe a Túszharc című film forgatása alatt került közel egymáshoz IMDb

Brad Pitt és Angelina Jolie

Brad Pitt és Angelina Jolie megismerkedésének történetével szinte mindenki tisztában van, ugyanis óriási port kavart, mikor Pitt 2004-ben összejött a színésznővel a Mr. & Mrs. Smith forgatásán úgy, hogy közben a mindig szexi Jennifer Aniston férje volt. Pitt és Jolie szerelme azonban kibírta a botrányos kezdést, végül 10 évig alkottak egy párt, 2014-ben hivatalosan is összekötötték az életüket, hat gyermeket neveltek közösen. A házasságuk azonban nem tartott sokáig: 2016-ban Jolie beadta a válókeresetet. A két sztár az elmúlt időszakban a gyerekek elhelyezése miatt harcolt egymással.

Mr & Mrs Smith Forrás: Collection Christophel/© Regency Enterprises / New Regency Pictures/Regency Enterprises / New Regenc

Lily James és Dominic West

Lily James és a nála 19 évvel idősebb Dominic West 2020-ban buktak le a nyilvánosság előtt, amikor Rómában romantikáztak, miközben a színész Catherine FitzGeralddal élt házasságban. A Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA szépséges színésznője és West 2020 júliusában kezdtek együtt dolgozni a Hajsza a szerelemért című brit romantikus sorozat forgatásán, ám rövid idő alatt közelebb kerültek egymáshoz, mint kollégák. A színész feleségét állítólag sokkolták a történtek, ugyanis egyáltalán nem sejtette, hogy bármi gond lenne a házasságukkal. Ezt követően a házaspár egy közös képpel tudatta a világgal, hogy minden a legnagyobb rendben kettejük között. West a későbbiekben nem nyilatkozott Lily Jamesszel való félreérthető viszonyáról.

Dominic West és Lily James Forrás: AFP/IMDb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.