Egy esküvőn vett részt, majd váratlanul elhunyt a háromgyermekes édesanya

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
váratlan esemény halál esküvő gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirsty Connor férjével, Niall-lel a féfi unokatestvérének esküvőjére utazott Írországba, ahol a nő tragikus hirtelenséggel elhunyt. Három kisgyerek maradt félárván.

A házaspár számára az első alkalom volt legkisebb gyermekük születése óta a kettesben töltött este. Nagyon jól érezték magukat, Kirsty volt a buli lelke. A nagy táncolás közepette senki sem gondolta, hogy ez az este egy tragédiával fog véget érni. Az édesanya másnap már nem ébredt fel.

A pár az Egyesült Királyságból utazott Írországba, így a férfi adománygyűjtésbe kezdett, hogy haza tudja szállítattni a feleségét. Niall három kiskorú gyermekkel maradt egyedül. Sokakat megérintett ez a szomorú történet és már több mint 21 788 GBP (közel 10 millió forint) adomány gyűlt össze a család számára.

"Idén 10 éve, hogy feleségül vettem a gyönyörű Kirstyt, akivel 16 csodálatos évet töltöttem együtt. Három gyermekünk született, Robyn négy éves, Darcy három és Sonny 22 hónapos. Ő volt a napsütés az életemben. 16 éven keresztül minden egyes nap" - mondta összetörten a férj a Daily Starnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.