Rá sem lehet ismerni Alekoszra: izomtól duzzadó testéről osztott meg friss fotót

fotó szexi Alekosz test testedzés testépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekosz már nem a régi: mackótestét kigyúrta és csak úgy duzzad az izmoktól. Az egykori villalakó láthatóan elégedett, így örömét megosztotta a követő rajongókkal is.

Nagy Alekosz, a ValóVilág 4. szériájának győztese már a villa falain belül is hódított a testével. Nem hagyta nyugton villatársait, és a villa falain kívül sem hagyott fel nőcsábász életmódjával. Ahogy teltek az évek, a görög isten pocakot növesztett, de nem hagyta annyiban: időben változtatott és íme az eredmény:

A görög Adonisz izmokat növesztett, és ezt boldogan osztotta meg rajongóival közösségi média oldalán is. Alekosz visszanyerte hódító testét és elégedetten csupán ennyit írt a fotója alá:

"Semmi sem állít meg"

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.