Weisz Fannit királynőként is komoly bántások érték születési rendellenessége miatt

Forrás: instagram.com/realweiszfanni -
hallássérült Weisz Fanni szépségkirálynő csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni születésétől fogva hátrányos helyzetben van, de sokszor mégsem segítséget kapott a környezetétől. Empátia helyett sok kicsinyes bántás volt az osztályrésze, és ahogy felnőtt és egyre szebb lett, úgy lett egyre több irigye is.

"Sokan azt hiszik, tökéletes életem van, pedig korántsem volt mindig az. Rengetegszer ért támadás, bántás. Gyerekkoromban nem éreztem súlyos bántásnak mindazt, amit a fejemhez vágtak: buta, szerencsétlen, fogyatékos.

Csak később jöttem rá, hogy ezek milyen mélyen érintettek.

Felnőttként tudatosult bennem, hogy a hiányosságom miatt kellett mindezt elszenvednem" - magyarázta Fanni, aki mindezek ellenére, ahogy idősödött, egyre sikeresebb lett. 2007-ben a megye szépe lett, 19 évesen elnyerte a Szépségkirálynő című műsor közönségdíját.

Weisz Fanni Forrás: instagram.com/realweiszfanni

"Amikor elkezdtek megismerni, és felköltöztem Budapestre, rengetegen írtak rám, hogy csúnya vagyok, gúnyolták a kinézetemet. Ráadásul kisvárosból érkeztem, meg kellett tanulnom kommunikálni az emberekkel. Még húszéves sem voltam, minden apróságot magamra vettem. Keserves időszak volt, bevallom, összeomlottam" – írja a Blikk. A 29 éves modellnek mindig a családja volt a legerősebb támasza.

"Sajnos a mai napig rám legyintenek, hogy nincs értelme nekem elmagyarázni valamit, mert úgyis siket vagyok. Most is kapok negatív megjegyzéseket. A változás az, hogy ezeket már nem veszem magamra, mert ma már tudom: nem az a kérdés, mit mond, hanem hogy ki mondja" - vallja Fanni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.