Hatalmasat nőtt Rúzsa Magdi babapocakja: megmutatta, mekkora - Fotó

Rúzsa Magdi terhesség babavárás hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi megmutatta babapocakját követőinek az Instagramon. A gyönyörű kismama nem posztol sokat terhességéről, de most, hogy már a negyedik hónap vége felé jár, kivételt tett.

A gyönyörű kismamát nem is érhette volna nagyobb meglepetés annál, hogy kiderült: hármasikrekkel várandós. Szeptember végén visszavonult a koncertezéstől, hogy minden figyelmét a család bővülésére való felkészüléssel tölthesse.

Amikor kiderült várandóssága, még alig látszott a pocakja, de ez az utóbbi időben megváltozott - az új Instagram-poszt is erről árulkodik:

"Lecsendesült, elbabázgatós" - írta a posztolt képhez.

Rúzsa Magdi novemberben vonul kórházba, hogy várandóssága utolsó hónapjait minél biztonságosabb környezetben tölthesse. A hármasikreknél fokozottan oda kell figyelni, több vizsgálatot kell elvégezni, hogy biztosan mindent rendben tudhassanak.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.