A rajongók teljesen lázba jöttek: lehet, hogy jön a baba Rácz Jenőéknél? - Fotó

Forrás: Instagram -
fotó házasság Rácz Jenő babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő és szerelme, Gyuricza Dóra július végén titokban házasodtak össze. A sztárpárosra jó ránézni, hisz ragyognak a boldogságtól, így nem is csoda, hogy mindenki azt találgatja, vajon mikor jön a baba. 

Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra között dúl a szerelem. Így nem is csoda, hogy a rajongók már alig várják a nagy bejelentést, mikor bővül a közkedvelt séf családja. Jenő pár órája posztolt egy képet feleségével, ami mellé három szívecskét tett, ami elég volt a rajongóknak, hogy beinduljon a fantáziájuk.

"Dóri múltkor nyilatkozta, mikor a gyerekről volt szó, hogy "kicsi" pihi, aztán jöhet a baba. Ez a "kicsi" idő letelt, én nagyobb összeget tennék rá, hogy jön a baba.. nem véletlen a három szívecske... miért pont 3?? @chefjenoracz választ várunk "

"ők nagyon hangoztatták, hogy nemsokára jön a baba..bár úgysem fognak semmire sem reagálni, a lánykerest is hónapokkal később osztottak meg a néppel, a lagzi is hetpecsétes titok volt..."

"mikor jön a baba ? "

- kommenteltek a rajongók, de egyelőre Jenő oldaláról még nem érkezett válasz.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.