Itt keres új lakást L. L. Junior: egyelőre nem adta el a luxusházát

Törökbálint házasság válás otthon Körtvélyessy Kinga eladó L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kapcsolata, úgy tűnik, már nem menthető. Árulják közös otthonukat, amiért sorban állnak a vevők. 

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kapcsolata, úgy tűnik, végleg megromlott. A pár többször szakított már, de eddig mindig sikerült rendezni a viszonyt, ám ez a szétválás nagyon is végleges. Erre lehet követleztetni abból legalábbisl, hogy áron alul árulják törökbálinti luxusotthonukat, vagyis sürgősen eladó. A nyolc szobás, 240 négyzetméteres, hat teraszos, örökpanorámás, medencés otthont 280 millióért hirdetik, ami a piaci ár alatt van. Nem csoda, hogy a vevők sorban állnak az ingatlanért, egymás kezébe adják a kilincset.

Volt, aki már a szerződést is aláírta, de valamiért visszalépett. Ez azonban nem számít, mert rengeteg a jelentkező. "Nagyon jó helyen van az ingatlan, örökpanorámás, ami külön emeli az értékét. Gyönyörű állapotú és az összes beépített bútor benne marad, ami a konyha esetében prémium gépeket jelent. Biztos vagyok benne, hogy azért is népszerű ez a ház, hogy L.L. Junior lakott benne. Lehet, hogy van, aki mosolyog ezen, de közben az az igazság, hogy bizony van olyan, akinek ez nagyon is számít" - mondta a Borsnak egy barát.

Az is kiderült, hogy L.L. Junior Budapest belvárosában keres lakást, ahol külön szobája lenne kisfiának, és persze kislányának is. Hiszen attól, hogy Kingával nem működik a kapcsolatuk, a gyereküket még együtt szeretnék nevelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.