400 millió forintnál is többet fizetett a nő azért, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian - Fotó

fotó Chaly D.N kim kardashian Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chaly D.N. imádja Kim Kardashiant, sőt, teljesen a megszállottja lett. Pénzt, időt, energiát nem kímélve, bármit képes bevetni, hogy úgy nézzen ki, mint a világhírű celeb.

Chaly D.N. elmondása alapján véletlenül bukkant rá Kim Kardashian profiljára az Instagramon. Amikor meglátta, teljesen ledöbbent és úgy érezte magát, mintha tükörbe nézett volna.

"Úristen, ez én vagyok!" - idézte fel a pillanatot.

Állítása szerint csaknem 1,3 millió dollárt, vagyis úgy 400 millió forintot adott ki eddig luxuscikkekre: ruhákra, táskákra, cipőkre, hogy ugyanazt viselje, mint Kardashian.

A hasonlóság nemcsak neki szembetűnő, hanem ismeretlen embereknek is, akik megállítják az utcán.

"Mindig megállítanak, hogy fotót készíthessenek velem. Szeretem a figyelmet, hogy azt mondják, Kimre hasonlítok" - magyarázza Chaly.

Chaly határozottan kijelentette, hogy nem feküdt kés alá azért, hogy Kimre hasonlítson, pusztán néhány botox-kezelésen vett részt.

"Nem próbálok meg úgy kinézni, mint ő, egyszerűen eredetileg úgy nézek ki"

- mondta a A truly Hooked on the Look videósorozatában.

A család és a barátok már többször fejezték ki aggodalmukat a fiatal nő viselkedése miatt, de őt ez egy cseppet sem érdekli.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.