Ezzel a dallal köszönti Victoria Beckham az édesanyákat - Videó

édesanya videó Spice Girls Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egyesült Királyságban március 14-én tartják az Anyák napját. Victoria Beckman egy régi dallal nosztalgiázva kívánt minden édesanyának boldog Anyák napját közösségi oldalán. 

Bár Victoria Beckham leginkább már divatikonként ismert, valójában a Spice Girls tagjaként ismerte meg nevét a világ. A Spice Girls minden idők egyik legsikeresebb lányegyüttese, számtalan slágerük landolt előkelő helyen a toplistákon. A "Mama" című számuk 1996-ban jelent meg és az édesanyákat ünnepli. A videóklipben Victoria édesanyja is feltűnik. Ezzel kívánt most Victoria Beckham boldog Anyák napját minden édesanyának Instagram oldalán.

Victoria szívesen oszt meg különböző videókat közösségi oldalán és arról is híres, hogy különböző alkalmakra megható videókat készít szeretteinek. Legutóbb kislányával együtt köszöntötte fel nőtársait Nőnap alkalmából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.