Válása után ezt keresi egy férfiban Zséda

Zséda újrakezdés szerelem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly bombaként robbant a hír, hogy a gyönyörű énekesnő, Zséda húsz év után válik a férjétől. A 45 éves énekesnő hónapokkal a történtek után úgy érzi, hogy új korszak kezdődött az életében.

Sokakat meglepett a hír, amikor tavaly novemberben Zsédenyi Adrienn úgy döntött, hogy húsz év után nem folytatja tovább a házasságát és elválik férjétől.

"Nem kudarc, inkább fejlődéstörténet ez! Egyszerűen másfelé fejlődtünk, és mostanra érett meg a döntés. Én erőt merítettem a változásból. A szeretet és az egymás iránti tisztelet viszont örökre megmarad. (...) Mi szeretni fogjuk egymást ezután is, csak másképp" - nyilatkozta akkor a Nők Lapjának.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Zsédának azóta új korszak kezdődött az életében és izgatottan várja, hogy mit hoz számára az élet. A Best magazinnak Valentin-nap közeledtével azt is elárulta, hogy mi az, amit keres egy férfiban.

"Húszévesen tényleg a szemét néztem meg egy férfinak, ma már lehet, hogy a cipőjét is. Na nem azért, hogy mennyire márkás, hanem hogy mennyire ízléses.

De a viccet félretéve ma már tudom, hogy számomra az igazi vonzalom abból adódik, hogy látom, hogyan bánik a szeretteivel. A minden szituációban jelen lévő odafigyelés, gondoskodás.

Ez számomra a legfontosabb. Na jó, igazából ma is a szem az első" - mondta nevetve az énekesnő.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.