Egy év börtönbüntetést kapott az a férfi, aki megerőszakolt egy kislányt

Forrás: Shutterstock -
pedofil börtön bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár több mint 60 rendbeli, gyermekek ellen elkövetett szexuális zaklatással vádolták,ennek ellenére  mindössze egy év letöltendő börtönt kapott egy montanai férfi. A megbotránkoztató eset rendkívül felháborította a helyieket.

Az 51 éves William Edward Miller Jr.-t még 2019 februárjában tartóztatták le, miután egy 14 éves lány azzal vádolta, hogy a férfi megerőszakolta őt. A tini eskü alatt még azt is bevallotta, hogy egy másik alkalommal a perverz Miller végignézte, ahogy egy 11 éves fiú is megerőszakolja - számolt be a FoxNews.

Forrás: Shutterstock

Még abban az évben augusztusban- az akkor már őrizetben lévő férfi - a börtönből próbálta hívogatni az ismerőseit: szerette volna, ha a telefonját és a laptopját megsemmisítik, ám ez az akció kudarcba fulladt, hiszen a házkutatás során a nyomozók már mindkét eszközt lefoglalták és azokon gyermekpornográf videókat és fotókat találtak.

Az ügy a napokban került a bíróság elé, Miller pedig elfogadta a számára kínált elképesztő vádalkut. Amiért egy rendbeli szexuális zaklatásban, illetve egy rendbeli bizonyíték meghamisításának kísérletében bűnösnek vallotta magát, ezért a többi ellene felhozott vádpontban felmentették. Így a bírónő összesen egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.