Négykézláb indult boltba egy orosz nyugdíjas - Videó

Forrás: Shutterstock -
Oroszország videó nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívfacsaró felvétel látott napvilágot Oroszországban: egy idős asszony a földön kúszva indult bevásárolni.

Oroszország Permi határterületén található kisvárosban Csajkovszkijben egy férfi vette észre az utcán az idős hölgyet, aki négykézláb közlekedett, a bevásárlótáskáját pedig lökdöste maga előtt.

A férfi azonnal a segítségére igyekezett, próbálta elmagyarázni a nőnek,hogy vannak a városban önkéntesek, akik örömmel bevásárolnának neki, csupán írja össze mire van szüksége. A nyugdíjas erre azt felelte, hogy járt már nála ilyen segítő, de az végül nem vette azt meg, amire szüksége volt.

Négykézláb indult boltba egy orosz nyugdíjas (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A férfi ezek után adott neki egy telefonszámot, ahol segítséget kérhet; majd pedig feltöltötte a videót az internetre és felvette a kapcsolatot a 360 nevű tévécsatornával. A tévésekkel felvette a kapcsolatot az asszony és is üzent is nekik. Később kiderült, Ludmila Gavrilovának hívják, és közel hat éve a hátára esett, azóta pedig mozgáskorlátozott.

értetlenkedett Ludmilla, aki úgy véli kissé felnagyították a problémáját.

IDE kattintva megnézheted a felvételt az idős nőről!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.