Megtalálták Radics Gigi tökéletes hasonmását - Videó

Forrás: Radics Gigi/Instagram -
énekesnő Radics Gigi Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, mennyire hasonlít egymásra Gigi és Vanessza. Biztosan nem rokonok?

A 23 éves Vanessza TikTok videóját elnézve valóban egyetlen kérdés merül fel az emberben: Miért nem tudtuk eddig, hogy Radics Giginek van egy ikertesója. Szinte hihetetlen, hogy két ember között ilyen sok a hasonlóság, ám vér szerint még sincs semmi közük egymáshoz. Persze ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem Vanessza ismerősei is.

"Már nem lep meg, évek óta a kommentjeim, üzeneteim 80 százaléka arról szól, hogy azt kérdezik, én a Gigi vagyok-e, vagy hogy ikrek vagyunk-e, csak nem tudunk róla? Autogramot még nem kértek, de étteremben például már kevertek össze vele. De ennél volt viccesebb is, amikor apukám barátai megkérdezték, mióta ekkora Gigi-rajongó, hogy még a háttérképe is ő, mire édesapám közölte, hogy az én vagyok" - mesélte Vanessza nevetve a Borsnak.

@frgvanessza

Irónia csak tuti ##foryoupage

♬ eredeti hang - frgvanessza

A fiatal szépség elárulta, szívesen találkozna Gigivel, hiszen nem ez az egyetlen közös bennük: ahogy azt megírtuk, Gigi hamarosan világra hozza kisbabáját, akit Bella Szófiának fognak nevezni, Vanessza pedig már egy hároméves kislány édesanyja, akit szintén Bellának hívnak.

"Nagyon érdekes ez a hasonlóság, biztos, ami biztos, azért megkérdeztem a szüleimet, nem maradtam-e le valamiről?" - tette hozzá Gigi, aki egy valamiben biztosan különbözik Vanesszától: csodálatosan énekel, míg Vanesszának egyáltalán nincs hangja.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.