Gyász: Elütötték Horváth Éva házi kedvencét

halál gyász házi kedvenc Horváth Éva macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú történetről számolt be a szexi híresség a közösségi oldalán: meghalt a házi kedvencük.

Horváth Éva nemrég tett közzé egy szívszorító posztot a közösségi oldalán, amelyből kiderül: egy ismeretlen elkövető elütötte a sztármami cicáját. Éva leírásából az is kiderül, hogy a vétkes fél simán tovább hajtott, miután elütötte az állatot:

"Köszönjük" te kedves autós ,aki elvette életét a mi majdnem 15 éves cicánknak, Macskusznak. Soha nem ment el a ház mellől, most valami megzavarhatta, valószínű azért találtak rá 3 utcával lejjebb az emberek! "Te kedves kis vezető " mégsem álltál meg, sőt ott hagytad az út közepén a haldokló állatot, gratulálok! Embersegből jeles! A gyerek azóta is keresi a cicáját, hiszen még a pocakomban volt, amikor dorombolt neki. Kívánok Neked hasonló jókat! (Köszönjük azoknak, akik viszont megtalálták és most már itt nyugodhat a kertben)" - írja az oldalán.

A csinos modell néhány tündéri fotóval emlékezett meg Macskuszról, aki örökre a család szívében él tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.