gyermekvállalás terhesség szülés énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi végre kicsit többet is elárult a nyilvánosságnak azon kívül, hogy terhes. Mostmár tudjuk, mikorra várják a kisbabát.

Ahogy azt korábban már megírtuk, Radics Gigi nemrég jelentette be az örömhírt: áldott állapotban van. Sőt, már fotót is posztolt a gömbölyödő pocakjáról, ám részleteket eddig nem igazán mesélt a téma kapcsán.

Most azonban elárulta Várkonyi Andrea beszélgetős műsorában, hogy a kicsit őszre várják, sőt az is kiderült, hogy Gigiék Amerikában tudták meg a nagy hírt. A fiatal énekesnő ragyogó szemekkel mesélte, hogy bizony ő sem számított a babára, ezért hirtelen köpni-nyelni sem tudott a két csík láttán.

Gigi azt is elmondta, hogy a terhesség még a karrierjének is jót tesz, mert mióta terhes, azóta ontja magából az új dalokat, amik már "csak" arra várnak, hogy rögzítsék őket.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.